Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε την πρόκριοση στον επόμενο γύρο του Miami Open, στο διπλό, καθώς μαζί με τον Φελισιάνο Λόπεθ επικράτησαν των Αλεξάντερ Μπάμπλικ και Αντρέι Γκολούμπεφ με 2-0 σερ.
Πολύ καλό παιχνίδι έκαναν οι Λόπεθ και Τσιτσιπάς, που κέρδισαν το δυνατό δίδυμο των Καζάκων Μπάμπλικ και Γκολούμπεφ με 7-6 (2), 6-4.
Οι Λόπεθ και Τσιτσιπάς δεν απειλήθηκαν σε κανένα service game τους και έφτασαν με μια σχετική άνεση στο νικηφόρο αποτέλεσμα. Στο 1ο σετ μπορεί να μην μπόρεσαν να απειλήσουν ούτε εκείνοι τα σερβίς των Μπάμπλικ και Γκολούμπεφ, αλλά κυριάρχησαν κατά κράτος στο tie-break και επικράτησαν με 7-2.
Στο 2ο σετ έφτασαν στο break στο 5ο game και πέρασαν μπροστά με 3-2, για να ελέγξουν στη συνέχεια το σετ και να το ολοκληρώσουν στα 10 games, “κλειδώνοντας” παράλληλα τη νίκη σε 1 ώρα και 23 λεπτά.
Αυτή ήταν η 7η νίκη για τους Λόπεθ και Τσιτσιπά, σε 8 αναμετρήσεις που έχουν δώσει στη φετινή χρονιά. Οι πρωταθλητές του Ακαπούλκο θα αντιμετωπίσουν στον 2ο γύρο του Μαϊάμι, είτε τους Νο.2 στο ταμπλό, Ρατζέφ Ραμί και Τζο Σάλισμπερ, είτε τους Λόιντ Γκλάσπουλ και Μάικλ Βίνους.