O Tόμας Χέμπερλι, προπονητής της Εσθονίας, στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε πριν το ματς με την Εθνική Κύπρου, τόνισε πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αγωνίζεται με πάθος.
Αναλυτικά:
Για τις απουσίες: «Έχουμε εκτός με κορωνοϊο τον Βάτσιου και τον Βάλνερ. Οι υπόλοιποι 21 παίκτες συν οι τερματοφύλακες είναι καλά»
Για την προπόνηση: «Σήμερα ήταν η πρώτη φορά που είχαμε προπονηθεί όλοι, πρέπει σε λίγο χρόνο να ξέρουμε τι θα πρέπει να κάνουμε».
Για τις αναμετρήσεις με την Εθνική Κύπρου: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι ως το τέλος. Το αποτέλεσμα είναι σημαντικό, τα γκολ είναι σημαντικά. Είναι το πρώτο βήμα αύριο».
Για το αν προπονούνται στα πέναλτι: «Μέχρι τώρα όχι. Αυτό θα γίνει ίσως πριν τον επαναληπτικό».
Για την Εθνική μας: «Έχουν μια ομάδα που παίζει με πάθος, έχουν ατομικές ικανότητες, έχουν καλό στράικερ, στο κέντρο είναι δυνατοί και ψηλοί στην άμυνα. Είναι δύσκολος αντίπαλος και είναι καλό που έχουμε δύο παιχνίδια».
Για την επιστροφή του έμπειρου αμυντικού Κλαβάν: «Είναι φανταστικός παίκτης και είναι πολύ καλό να δουλεύουμε μαζί του σαν ομάδα. Είναι δώρο για το Εσθονικό ποδόσφαιρο και είναι εκπληκτικό που είναι ξανά πίσω. Τόσο σαν παίκτης όσο και σαν προσωπικότητα είναι σημαντικό που τον έχουμε».
Για την κατάσταση του γηπέδου: «Έμεινα έκπληκτος γιατί ήταν πολύ καλό για Μάρτη μήνα. Έκαναν εκπληκτική δουλειά όμως πρέπει να αποδεχτούμε πως η φύση είναι διαφορετική στο Βορρά από τον Νότο. Θα δούμε πόσο θα επηρεάσει. Και για τις δύο ομάδες είναι οι ίδιες συνθήκες. Έκαναν εκπληκτική δουλειά για να παίξουμε τον Μάρτη σε γρασίδι».