Οι δηλώσεις του Ομοσπονδιακού μας προπονητή, Νίκου Κωστένογλου, στη συνέντευξη τύπου ενόψει του παιχνιδιού στο Ταλίν, κόντρα στην Εσθονία. 
Αναλυτικά:
«Προσευχόμαστε και ευχόμαστε να αποκατασταθεί η ειρήνη μεταξύ των δύο χωρών, Ουκρανίας και Ρωσίας. Είναι ένα θέμα που απασχολεί την ανθρωπότητα. Όσον αφορά το παιχνίδι, έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο αντίπαλο. Είναι πειθαρχημένο σύνολο με ένα συγκεκριμένο στιλ παιχνιδιού. Εμείς έχουμε κάποιες απουσίες ιδιαίτερα στην αμυντική, αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στο υπόλοιπο ρόστερ μας. Θα δώσουμε έναν αγώνα που θέλει ιδιαίτερη προσοχή και πρέπει να προσεγγιστεί με στρατηγική. Σκοπός μας είναι η παραμονή μας στη Γ’ κατηγορία. Έχουμε ένα αρνητικό, επιπλέον, διότι δεν θα προπονηθούμε στο γήπεδο που θα παίξουμε αύριο».
Για το ότι δεν θα προπονηθεί στο γήπεδο που θα αγωνιστεί αύριο η Εθνική: «Είναι μειονέκτημα για εμάς. Είναι κανόνας πλέον να προπονείσαι στο γήπεδο που θα αγωνιστείς την επόμενη μέρα. Σεβόμαστε την απόφαση της UEFA. Πιστεύω θα ξεπεράσουμε και αυτό το εμπόδιο. Σίγουρα είναι μειονέκτημα για εμάς γιατί η Εσθονία ξέρει πολύ καλά το γήπεδο».
Για το ότι δεν έχει να κερδίσει εδώ και καιρό η Κύπρος: «Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ δύσκολο, έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα σύνολο που οι παίκτες του έχουν συνοχή αφού αρκετοί παίζουν στην ίδια ομάδα στο πρωτάθλημα. Όμως και εμείς έχουμε απαιτήσεις, πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση και αισιοδοξούμε ότι όλα θα πάνε κατ’ ευχήν».