To «μπαλάκι» στη διοίκηση, σχετικά με το αν θα μείνει ή όχι στην Παρί Σεν Ζερμέν πέταξε ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο. Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο μπορεί να έχει συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι το 2023, ωστόσο το μέλλον του στην ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας εξακολουθεί να είναι αβέβαιο.
Στην συνέντευξη Τύπου  που έδωσε ενόψει του αγώνα με την Μονακό, για το γαλλικό πρωτάθλημα, ο Αργεντινός προπονητής αναφερόμενος στο μέλλον του τόνισε χαρακτηριστικά, πως το εάν θα παραμείνει ή όχι στους Παριζιάνους αυτό είναι κάτι που εξαρτάται από την διοίκηση.
«Σκέφτομαι το σήμερα και είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στο να τελειώσω τη σεζόν καλά, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θα πρέπει να καθίσουμε με τον σύλλογο και να ανταλλάξουμε ιδέες. Για να βρούμε την καλύτερη φόρμουλα. Για να δούμε το όραμα, το μέλλον, τις ιδέες, το έργο. Όσον αφορά το μέλλον μου θα τα αναλύσουμε όλα στο τέλος της σεζόν. Θα δούμε αν μείνω. Θα είναι απόφαση του σύλλογο. Πέρα από τη θλίψη και την απογοήτευση, υπάρχει η ενέργεια και το κίνητρο για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος στα λεγόμενα του.