Ο Γιούργκεν Κλοπ έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες της Λίβερπουλ για τη νίκη στο Σίτι Γκράουντ που τους έφερε στους 4 του FA Cup αλλά παράλληλα έβγαλε το καπέλο και στην Νότιγχαμ Φόρεστ για το παιχνίδι που έκανε απέναντι στην ομάδα του.
Η Λίβερπουλ πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας όπου θα κοντραριστεί με την Μάντσεστερ Σίτι για μία θέση στον μεγάλο τελικό, όμως για το να πετύχει χρειάστηκε πρώτη να χύσει πολύ ιδρώτα στο Σίτι Γκράουντ.
Και αυτό γιατί η Νότιγχαμ Φόρεστ εμφανίστηκε άκρως ανταγωνιστική σε όλο το παιχνίδι, εμπνευσμένη και από τις σπουδαίες προκρίσεις που είχε πανηγύρισει τη φετινή σεζόν στην ίδιο διοργάνωση με Άρσεναλ και Λέστερ, για να χρειαστεί ένα γκολ του Ζότα στο 78ο λεπτό από ασίστ του Τσιμίκα ώστε να λυθούν οι διαφορές μεταξύ των δύο ομάδων.
«Σε αρκετές στιγμές του ματς, ήταν ακριβώς αυτό που περίμενα. Είχαμε δει άλλωστε τα παιχνίδια της με Άρσεναλ και Λέστερ και μόνο σύμπτωση δεν ήταν οι επιτυχίες της.
Ο Στιβ Κούπερ κάνει εξαιρετική δουλειά στον πάγκο της Νότιγχαμ Φόρεστ αξίζουν συγχαρητήρια σε εκείνον και στην ομάδα του. Έπρεπε να είχαμε παίξει καλύτερα αλλά μας το έκαναν δύσκολο», τόνισε με δηλώσεις του μετά το ματς ο Γερμανός τεχνικός ηγέτης της Λίβερπουλ, για να συμπληρώσει:
«Ήταν ένα πραγματικά ματς Κυπέλλου. Λέγατε πριν το ματς (σ.σ. απευθυνόμενους στους δημοσιογράφους) για μία ευρωπαϊκή βραδιά στο Νότιγχαμ και πάνω κάτω ήταν μία τέτοια. Τα καταφέραμε να προκριθούμε και είμαι πραγματικά ευτυχισμένος. Το γκολ ήταν έξοχο, με τον Ζότα να βάζει ωραία το σώμα του για να κάνει την προβολή και να σκοράρει».
Κληθείς δε να κάνει κάποιο σχόλιο για την παρουσία του Κώστα Τσιμίκα στο παιχνίδι, είπε: «Μόλις χθες (19/3) επέστρεψε. Είχε κορωνοϊό αλλά χωρίς συμπτώματα. Μπορούσε να παίξει για 90 λεπτά και αυτό ήταν πραγματικά σπουδαίο».