Ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, προχώρησε σε δηλώσεις πριν την έναρξη του ντέρμπι με την ΑΕΛ.
Αναλυτικά:
«Δεν είχαμε αρκετές μέρες για να προετοιμαστούμε. Στόχος είναι να κερδίσουμε ανεξάρτητα αν υπάρχει ή όχι βαθμολογικό κίνητρο. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να μπορέσουμε να κρατήσουμε την ομάδα σε εγρήγορση για τον επαναληπτικό κυπέλλου. Οι ποδοσφαιριστές το γνωρίζουν αυτό. Η ομάδα μας θα διεκδικήσει τη νίκη με όλες τις δυνάμεις. Ευρύτερος στόχος είναι να παρουσιαστούμε έτοιμοι ενόψει επαναληπτικού με την ΑΕΛ».
Για τις πολλές αλλαγές: «Το ίδιο ισχύει και στην ΑΕΛ. Από εκεί και πέρα ήταν έρθει η μέρα του επαναληπτικού θα φανεί πια ομάδα το θέλει πιο πολύ. Εμείς το θέλουμε πάρα πολύ. Θέλω να στείλω μήνυμα στον κόσμο να έρθει στο ΓΣΠ για να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να πάρουμε την πρόκριση».
Για τα αγωνιστικά και τους νεαρούς: «Τα δεδομένα είναι τα ίδια. Αναμένουμε με την επανέναρξη να τους έχουμε σχεδόν όλους έτοιμους. Θα δούμε τι θα γίνει με τον Σέχου. Χρειάζεται περισσότερο χρόνο από τους υπόλοιπους. Οι νεαροί πρέπει να το αποδεικνύουν στο γήπεδο ότι είναι καλύτεροι και αξίζει να παίζουν και όχι να αγωνίζονται απλώς επειδή είναι από τος ακαδημίες της Ομόνοιας. Ο κόσμος μέσα από τα επόμενα χρόνια θα δει κι’ άλλους παίκτες από τις ακαδημίες στην πρώτη ομάδα».