Πάρτι πρόκρισης έστησε η Βιγιαρεάλ μέσα στο Τορίνο, όπου κέρδισε με 3-0 τη Γιουβέντους και πέρασε στα προημιτελικά με συνολικό σκορ, 4-1.

Στο 7ο λεπτό ο Κουαδράδο έβγαλε τη σέντρα από δεξιά αλλά ο Μοράτα δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα για εκατοστά και στο 11’ ο Κολομβιανός έβγαλε νέα γλυκιά σέντρα από το ίδιο σημείο, ο Μοράτα πήρε  τη κεφαλιά στο πίσω δοκάρι και ο Ρουγί έβγαλε εντυπωσιακά. Στο 14’ το σουτ του Βλάχοβιτς κόντραρε σε  σώματα, η μπάλα στρώθηκε στο πέναλτι στον Μοράτα, ο οποίος αστόχησε με σουτ και στο 20’ μετά από γρήγορη αντεπίθεση, ο Βλάχοβιτς σούταρε από μακριά, αλλά ο Ρουγί είχε ξανά απάντηση.

Μάλιστα στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Ντε Σίλιο σέντραρε και ο Βλάχοβιτς σούταρε από κοντά, στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Ρουγί και στο 22’ ο Πίνο έκλεψε από τον Ντε Σίλιο έδωσε στον Λο Σέλσο που έκανε το σουτ και είδε την μπάλα να ξύνει το δοκάρι του Σέζνι.

Στο 31’ το μακρινό σουτ του Οριέ πέρασε λίγο έξω ενώ στο 35’ ο Κουαδράδο σέντρα, ο Ντε Λιχτ πήρε  την πρώτη κεφαλιά και ο Βλάχοβιτς την επόμενη αλλά ο Ρουγί είπε όχι και πάλι.

Στο 58ο λεπτό ο Ραμπιό έκανε το μακρινό σουτ αλλά ο Ρουγί μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ενώ στο 60’ το σουτ του Κουαδράδο πέρασε μόλις έξω. Τελικά στο 77’ ο Ρουγκάνι έκανε πέναλτι στον Κοκλέν, ο Χεράρδ Μορένο το εκτέλεσε εύστοχα κι έκανε το 0-1.

Και μάλιστα στο 85’ μετά από κόρνερ του Παρέχο, η μπάλα έφτασε στον Πάου Τόρες που έκανε το 0-2 μέσα από τη μικρή περιοχή και στο 90’ το σουτ του Ντανζουμά σταμάτησε στο χέρι του Ντε Λιχτ, ο Μαρτσίνιακ έδωσε κι άλλο πέναλτι και ο Ολλανδός το εκτέλεσε για το 0-3.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Ντε Σίλιο, Ντε Λιχτ (79’ Ντιμπάλα), Ντανίλο, Κουαδράδο, Ρουγκάνι, Αρτούρ, Ραμπιό, Λοκατέλι, Μοράτα (86’ Κεν), Βλάχοβιτς

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ρουγί, Αλμπιόλ, Οριέ, Πάου Τόρες, Παρέχο (86’ Πεδράθα), Εστουπινιάν, Καπού, Τριγέρος (64’ Κοκλέν), Λο Σέλσο (74’ Χεράρδ Μορένο), Πίνο (64’ Τσουκβουέζε), Ντανζουμά