Η Τότεναμ νίκησε με 2-0 στο Μπράιτον και ελπίζει ότι θα προλάβει να μπει στην πρώτη τετράδα. Στο 5′ λεπτό ο Κέιν έκλεψε την μπάλα από τον γκολκίπερ των γηπεδούχων και, από πλάγια θέση, πλάσαρε προ κενής εστίας στέλνοντας την μπάλα άουτ. Ο φορ της Τότεναμ απείλησε και στο 15′ όταν σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά δεν βρήκε στόχο. Το σκορ άνοιξε στο 37′ όταν ο Κουλουσέφσκι σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στον Ρομέρο και κατέληξε στα δίχτυα. Λίγο μετά (42′) ο Κουλουσέφσκι βγήκε τετ α τετ με τον Σάντσεθ αλλά δεν κατάφερε να τον πλασάρει. Ο Γιορίς στο 53′ μπλόκαρε την κεφαλιά του Ντάφι. Τέσσερα λεπτά μετά η Τότεναμ έβγαλε εξαιρετική αντεπίθεση και ο Κέιν έγραψε το 0-2. Με αυτό το γκολ έφτασε τα 95 σε 139 εκτός έδρας παιχνίδι της Πρέμιερ και ανέβηκε στην κορυφή της συγκεκριμένης κατηγορίας. Η Μπράιτον είχε ευκαιρία στο 84′ όταν ο Μοπέ βρέθηκε σε ιδανική θέση αλλά ολιγώρησε και δεν εκτέλεσε. Στο 88′ ο Κέιν έκανε το σουτ και ο Σάντσεθ έδιωξε δύσκολα.

ΜΠΡΑΪΤΟΝ: Σάντσεθ, Ντάφι, Φέλτμαν (78’Μόντερ), Ντανκ, Κουκουρέγια, Γκρος (78’Λάμπτεϊ), Μαρτς, Μπισουμά (62’Γουέλμπεκ), Μακ Άλιστερ, Τροσάρ, Μοπέ.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Ρομέρο, Ντέιβις, Ντάιερ, Ντόχερτι (79’Έμερσον Ρογιάλ), Μπεντανκούρ, Χόιμπιεργκ, Ρεγκιλόν, Κουλουσέβσκι (92’Μπέργκβαϊν), Σον (79’Μόουρα), Κέιν

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ