Ο Σάββας Παντελίδης, στη διάσκεψη τύπου μετά το τέλος του πρώτου παιχνιδιού για την προημιτελική φάση του κυπέλλου κόντρα στην Ομόνοια, τόνισε πως ήταν λίγο στο σκοτάδι, αφού δεν ήξεραν πως θα εμφανιστεί ο αντίπαλος. 
Αναλυτικά:
«Όποιος παρακολούθησε το παιχνίδι δεν νομίζω ότι θα είναι ικανοποιημένος από το θέαμα. Ήταν πάρα πολύ φτωχό το ματς σε φάσεις.  Υπήρχε πολύ νευρικότητα και πολλά λάθη. Οι φάσεις ήταν πάρα πολύ λίγες και μοιρασμένες. Ίσως η Ομόνοια είχε περισσότερη κατοχή αλλά έχουμε απειληθεί πολύ λίγο.  Αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε είναι η ομάδα μας και έκανε ένα μέτριο παιχνίδι. Ίσως η σκέψη του να μην δεχτούμε γκολ μας έκανε αρκετά συγκρατημένους. Απ’ εκεί και πέρα, νομίζω αντιδράσαμε πολύ λάθος μετά το γκολ που φάγαμε. Δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε τα συναισθήματά μας. Tρώμε ένα γκολ με όλη την ομάδα να είναι μπροστά και να προσπαθεί να επιτεθεί με λάθος τρόπο και χωρίς ισορροπία. Θα πρέπει στον επαναληπτικό να είμαστε πολύ καλύτεροι για να προκριθούμε.  Δεν θα έλεγα ότι είναι κακό αποτέλεσμα αλλά δεν είναι και το καλύτερο. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε. Νιώθεις ωραία όταν έχεις τέτοια υποστήριξη».
«Ο αντίπαλος προπονητής είχε ένα πλεονέκτημα σε σχέση με εμάς. Γνώριζε περίπου πώς θα παίξουμε. Ήταν η πρώτη φορά που δεν ξέραμε πως θα αμυνθούμε. Ήμασταν λίγο στο σκοτάδι. Δεν ξέραμε πως θα εμφανιστεί ο αντίπαλος. Είπαμε να δώσουμε χρόνο να διαβάσουμε το ματς και αυτό έδωσε άνεση στην Ομόνοια που ανέβηκε ψηλά και πίεσε. το ημίχρονο είπαμε ότι πρέπει να αλλάξει αυτό, δεν γίνεται να μένουμε τόσο πίσω, με αποτέλεσμα ο αντίπαλος στον χώρο του κέντρου να έχει πάρα πολλούς παίκτες χωρίς να τους μαρκάρουμε. Ευτυχήσαμε να πετύχουμε το γκολ, αλλά δεν το διαχειριστήκαμε σωστά».