Νικητή δεν ανέδειξε το ντέρμπι Κυπέλλου στο Τσίρειο αλλά αυτή που δικαιούται να… χαμογελά είναι η Ομόνοια. Όχι γιατί υλοποίησε τον στόχο μιας και πήγε για τη νίκη στην Λεμεσό αλλά γιατί το 1-1 της δίνει έστω και ένα ελαφρύ προβάδισμα για την πρόκριση.
Η ομάδα του Λένον έκανε την μισή δουλειά αλλά το σημαντικότερο είναι ότι πρέπει να κάνει και την άλλη μισή στις 13 Απριλίου.
Οι «πράσινοι» θα μπορούσαν να έφευγαν και με καλύτερο αποτέλεσμα από το Τσίρειο. Αν εξαιρέσουμε την φάση του γκολ του Σάντος σε καμιά άλλη περίπτωση δεν απειλήθηκαν από τον αντίπαλο και αυτό είναι που άφησε περισσότερο ευχαριστημένο και τον προπονητή.
Όσον αφορά την παρουσία των ποδοσφαιριστών, το δίδυμο της φάσης της ισοφάρισης Μποτεάκ και Παπουλής έκαναν πολύ καλό παιχνίδι, ενώ ήταν εξαιρετικός και ο Χάμπος Χαραλάμπους ο οποίος δείχνει να κερδίζει τον Λένον και να γίνεται βασικός. Το δίδυμο της άμυνας ολιγώρησε στην φάση του γκολ του Σάντος, ο Λέζιακς έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό, ενώ Λοίζου και Μάταβς ήταν «άφαντοι».
Έτσι είδαμε την Ομόνοια στο Τσίρειο, μια Ομόνοια που έχει τον επαναληπτικό στην έδρα της, θα έχει την στήριξη του κόσμου της καθώς αναφερόμαστε στο παιχνίδι της χρονιάς (μέχρι το επόμενο) και με ένα προβάδισμα από το πρώτο παιχνίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://balla.com.cy/2022/03/16/ael-1-1-omonoia-to-eisitirio-tha-vgei-sto-gsp-vinteo-fotos/

https://balla.com.cy/2022/03/16/ael-1-1-omonoia-stigmiotypa/

https://balla.com.cy/2022/03/16/i-omonoia-moy-dinei-ta-panta/