Στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ έφτασε νωρίς το πρωί της Δευτέρας ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ. Ο Πολωνός μέσος, που χθες το πρωί είχε μεταβεί από το Σότσι στη Μόσχα, βρήκε πτήση που προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγο πριν τις 9:00 πμ.

Εκεί τον υποδέχτηκε ο Παναγιώτης Κονέ, τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης», καθώς και ο γενικός διευθυντής Γιάννης Παπαδημητρίου, για να τον μεταφέρουν στο ξενοδοχείο όπου θα διαμείνει. Ο 32χρονος άσος αναμένεται μέσα στη μέρα να υπογράψει για τρεις μήνες στην ΑΕΚ, ενώ πιθανότατα την Τρίτη θα αρχίσει να προπονείται.
Ο ίδιος έχει εκφράσει εξ αρχής την επιθυμία να τεθεί το συντομότερο δυνατό στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας και μοιάζει δεδομένο πως θα κάνει ντεμπούτο την Κυριακή στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Άλλωστε είναι σε πολύ καλή κατάσταση, προπονείτο κανονικά με την Κράσνονταρ και θέλει πολύ να αγωνιστεί και να προσφέρει άμεσα.

Έτσι ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος θα έχει μία εξαιρετική επιλογή στα χέρια του για τα χαφ, την ώρα που θα έχει ήδη πιο γεμάτο οπλοστάσιο για το προσεχές ματς. Οι Όγκνιεν Βράνιες και Νταμιάν Σιμάνσκι εξέτισαν την τιμωρία τους στο χθεσινό ματς και θα είναι πάλι διαθέσιμοι.

Υπενθυμίζεται πως ο Κριχόβιακ μπορεί να αποκτηθεί μετά από τη δυνατότητα που έδωσε η FIFA σε ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε Ρωσία ή Ουκρανία να αποχωρήσουν από τα πρωταθλήματα των δύο χωρών που βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση. Σε πρώτη φάση, ο Πολωνός άσος θα έρθει για τα εννέα εναπομείναντα ματς των playoffs κι εν συνεχεία οι δύο πλευρές θα εξετάσουν το ενδεχόμενο για περαιτέρω συνεργασία.