Σε ανοικτή γραμμή με την Μπαρτσελόνα βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι, με τον Ισπανό ρεπόρτερ, Ζεράρ Ρομέρο, να αποκαλύπτει πως το περιβάλλον του Αργεντινού έχει ξεκινήσει ήδη τις επαφές με τον καταλανικό σύλλογο.
Η πρώτη σεζόν του Αργεντινού σταρ στην Παρί Σεν Ζερμέν δεν εξελίχθηκε με τον ιδανικότερο τρόπο, αφού τόσο σε προσωπικό, όσο και σε συλλογικό επίπεδο τα πράγματα δεν κύλησαν ομαλά.
Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο 34χρονος δέχθηκε σκληρή κρητική για τις εμφανίσεις του, με το αποκορύφωμα να είναι οι έντονες αποδοκιμασίες του κόσμου στη χθεσινή (13/3) αναμέτρηση με τον Μπορντό (3-0). Νωρίτερα την προηγούμενη εβδομάδα ο Μέσι είδε τη Ρεάλ να πετάει εκτός την Παρί από τη συνέχεια του Champions League.
Όλα αυτά έχουν δυσαρεστήσει τον Μέσι, ο οποίος όπως αναφέρει ο Ισπανός δημοσιογράφος αναζητά τη φόρμουλα για να γυρίσει στην ομάδα που αφιερώθηκε όλα αυτά τα χρόνια. Ως εκ τούτου, ο πατέρας και μάνατζερ του, Χόρχε Μέσι, επικοινώνησε πριν από λίγες ημέρες με το διοικητικό συμβούλιο της Μπαρτσελόνα για να συζητήσουν την επιστροφή του στο Καμπ Νου.