Αν δεν θέλει (που δεν θέλει) να μείνει εκτός τίτλου η Ανόρθωση θα πρέπει σήμερα να φύγει με διπλό από το Τσίρειο (16:00 Cytavision Sports 1./balla.com.cy) κόντρα στον Απόλλωνα προκειμένου να μειώσει την διαφορά στους 6 βαθμούς και να μην την δει να μένει στους 9 ή στην χειρότερη να πηγαίνει στους 12.
Όπως ενημερωθήκατε χθες το απόγευμα από την ιστοσελίδα μας balla.com.cy ο Μίλος Ντέλετιτς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, το ίδιο και ο Ονησίφορος Ρουσιάς. Αυτό σημαίνει ότι οι απουσίες είναι δύο και αναφερόμαστε σε Αρτυματά και Βερχόβετς.
Το πιθανότερο σενάριο είναι να πάει με τετράδα στην άμυνα ο Τιμούρ Κετσπάγια η οποία θα αποτελείται από τους Κορρεά και Αντωνιάδη στο κέντρο της άμυνας και Κορέια και Αμπαρτζουμιάν αριστερά και δεξιά αντίστοιχα. Σε περίπτωση που ο Γεωργιανός κόουτς επιλέξει τριάδα στα στόπερ τότε ο Ρισβάνης θα πλαισιώσει τους Κορρέα και Αντωνιάδη.
Στην μεσαία γραμμή πρέπει να θεωρούνται δεδομένοι οι Χουσμπάουερ και Ιωάννου και μένει να δούμε ποιος θα κινείται λίγο πιο μπροστά τους. Επιλογές του κόουτς για την συγκεκριμένη θέση είναι οι Πόποβιτς, Χριστοδουλόπουλος και Χρυσοστόμου.
Στα άκρα θα κινούνται οι Ουάρντα και Χριστοφή και στην κορυφή ο Νοβότνι.

Χρίστος Χρίστου