Μετά από δύο διαδοχικές ήττες, η Μπέτις επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 1-0 της Μπιλμπάο. Έτσι, οι Ανδαλουσιανοί επέστρεψαν στην τετράδα αλλά έχουν δύο ματς περισσότερα από την Μπαρτσελόνα.
Στο 12ο λεπτό ο Σιμόν είπε όχι σε σουτ του Ιγκλέσιας αλλά στο 20’ o Μιράνδα σέντραρε από αριστερά και ο Ιγκλέσιας με κεφαλιά στο πίσω δοκάρι έκανε το 1-0. Στο 28’ η κεφαλιά του Ουίλιαμς πέρασε ελάχιστα έξω ενώ στο 55’ ο Ιγκλέσιας έχασε μια ακόμη ευκαιρία.
Στο 55’ μετά από σέντρα του Σαμπαλί οι Κανάλες και Ιγκλέσιας δεν βρήκαν για λίγο την μπάλα ενώ στο 64’ ο Μουνιαΐν έκανε μαγική ενέργεια κι έδωσε στον Νίκο Ουίλιαμς, αλλά η άμυνα της Μπέτις τον πρόλαβε. Στο 80ο λεπτό οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Φεκίρ με απ ευθείας κόκκινη για κλωτσιά εκτός φάσης στον Μουνιαΐν.
ΜΠΕΤΙΣ: Ρουί Σίλβα, Πετσέγια, Μπάρτρα, Σαμπαλί, Μιράνδα (70’ Ρουϊμπάλ), Κανάλες, Ροντρίγκες, Ακουοκού (87’ Έντγκαρ Γκονζάλες), Χουάνμι, Φεκίρ, Ιγκλέσιας
ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Σιμόν, Ντε Μάρκος, Γιούρι (59’ Μπαλενθιάγα), Γεράι, Βέσγα (71’ Θάραγα), Βιβιάν, Σάνσετ (84’ Σεράνο), Βενσεδόρ (84’ Ραούλ Γκαρσία), Μουνιαΐν, Ουίλιαμς (59’ Νίκο Ουίλιαμς), Μπερενγκέρ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ