Η Premier League και όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης υποκλίθηκε για μια ακόμη φορά στον σπουδαίο Κριστιάνο Ρονάντο. Ο Πορτογάλος διέλυσε μόνος του την Τότεναμ, πετυχαίνοντας τρία γκολ, σπάζοντας ένα ακόμα ρεκόρ.
Μετά το τέλος του ματς ο CR7 δεν μπορούσε να συγκρατήσει την χαρά του για την επιστροφή στην δράση (ξεπέρασε τον τραυματισμό του) και για το γεγονός πως έκανε μια τόσο καλή εμφάνιση.
Με μήνυμα του στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ξεκαθάρισε πως η Γιουνάιτεντ δεν έχει.. ταβάνι, αφήνοντας να εννοηθεί πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του αδικούν τους εαυτούς τους μέχρι στιγμής,

Κριστιάνο

«Είμαι απίστευτα χαρούμενος με το πρώτο μου χατ-τρικ με την Γιουνάιτεντ, από την μέρα που επέστρεψα! Δεν υπάρχει τίποτα που να κερδίζει το συναίσθημα της επιστροφής στους αγωνιστικούς χώρους! Είμαι διπλά χαρούμενος που βοήθησαν την ομάδα μου με τα γκολ μου και την προσπάθεια μου.
Αποδείξαμε για μια ακόμα φορά πως μπορούμε να κερδίσουμε τους πάντες στην καλή μας μέρα! Πρέπει να συνεχίσουμε ενωμένοι και να δουλέψουμε σκληρά. Δεν υπάρχουν πολλά όρια για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν υπάρχει τέλος για αυτήν την ομάδα. Πάμε δυνατά “κόκκινοι διάβολοι”!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο με δημοσίευση του στα social media.