Αλλάζει στάση στο θέμα της διαιτησίας η Ανόρθωση! Η ομάδα της Αμμοχώστου έχει ζητήσει ξένους διαιτητές για τα επόμενα παιχνίδια της σεζόν κι αν δεν καταστεί κάτι τέτοιο εφικτό, ζήτησε από τον Μίλοραντ Μάζιτς να παραιτηθεί! Επίσης, έχει ουσιαστικά καταγγείλει στην ΚΟΠ την συμπεριφορά των Κβιλιτάια και Νατέλ.

Αναλυτικά οι ενέργειες της Ανόρθωσης:
1)
Επιστολή στον κ. Μάζιτς για την αντιμετώπιση που έτυχε η ομάδα από τη διαιτησία του αγώνα με ΑΠΟΕΛ (κύπελλο), θέτοντας θέμα για τον τρόπο που γίνονται οι ορισμοί και ζήτησε την κάθοδο ξένων διαιτητών σε γήπεδο και VAR για τα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν. Αν ο κ. Μάζιτς δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του, του ζήτησε όπως παραιτηθεί από το πόστο του!
2) Έχουν γίνει παραστάσεις στην Ομοσπονδία για τη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών Κβιλιτάια και Νατέλ, χειρονομίες, προκλήσεις και βρισιές προς τους φιλάθλους της ομάδας, που συνοδεύεται από οπτικοακουστικό υλικό. Εξέφρασε επίσης τη δυσαρέσκειά της για το γεγονός πως προηγούμενη καταγγελία της για απειλές που δέχθηκε ποδοσφαιριστής της, αγνοήθηκε.

Ανδρέας Βεντούρης