O προπονητής της Ομόνοιας U19, Μάριος Νικολάου, παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, κάνοντας τον απολογισμό του για τη μέχρι στιγμή πορεία τους.
Αναλυτικά:
«Ο Μάριος Νικολάου, προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U19, έκανε τον απολογισμό του για τη μέχρι στιγμή πορεία της ομάδας. Αναφέρθηκε στη μεγάλη βελτίωση που παρουσίασε η ομάδα του από την αρχή της φετινής σεζόν μέχρι και σήμερα, τόσο σε ατομικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Τόνισε, επίσης, ότι υπάρχει ακόμη αρκετός δρόμος μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και δύσκολα παιχνίδια στην πορεία προς την κατάκτηση του τίτλου.
«Η πορεία της ομάδας U19 είναι πάρα πολύ καλή και αυτό φαίνεται μέσα από τα αποτελέσματα που μας έφεραν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Έχουμε παρουσιάσει πολύ μεγάλη βελτίωση στο παιχνίδι μας. Αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν προωθηθεί στην πρώτη ομάδα και κάποιοι άλλοι έχουν καθιερωθεί. Το γεγονός αυτό μας αφήνει πολύ ικανοποιημένους και αισιόδοξους για τη συνέχεια», το αρχικό του σχόλιο.
Και πρόσθεσε: «Η πορεία προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν θα είναι εύκολη. Έχουν απομείνει επτά παιχνίδια μέχρι το φινάλε και σε αυτά θα αντιμετωπίσουμε την Πάφος FC, τον ΑΠΟΕΛ, την Ανόρθωση και την ΑΕΚ. Είναι δύσκολες ομάδες και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να φτάσουμε στον στόχο μας».
Όσον αφορά στη διαφορά (6 βαθμοί) που υπάρχει από τη δεύτερη θέση, είπε: «Σίγουρα η διαφορά των έξι βαθμών είναι σημαντική, όμως αυτό που λέω καθημερινά στους ποδοσφαιριστές μου είναι να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας. Στόχος είναι στο φινάλε να πετύχουμε τον στόχο μας».
Καταλήγοντας, αναφέρθηκε στη βελτίωση των παικτών του από την πρώτη μέρα της φετινής σεζόν μέχρι και σήμερα: «Η βελτίωση σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο είναι κάτι που μας ικανοποιεί πλήρως. Βλέπω τους ποδοσφαιριστές πόσο έχουν βελτιωθεί από την πρώτη μέρα της σεζόν μέχρι και σήμερα και ο λόγος είναι η σκληρή δουλειά και οι πολύ καλές συνθήκες που υπάρχουν στην Ακαδημία μας».
Η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 έχει μαζέψει 50 βαθμούς με απολογισμό 16 νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Έχει πετύχει 62 τέρματα και έχει δεχθεί 17. Αύριο θα αντιμετωπίσει για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος την Πάφος FC εκτός έδρας. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 15:30».