Εκτός τουρνουά ο Τζόκοβιτς επειδή είναι ανεμβολίαστος!
ΔΙΕΘΝΗ

Εκτός τουρνουά ο Τζόκοβιτς επειδή είναι ανεμβολίαστος!

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Η άρνηση του Νόβακ Τζόκοβιτς να εμβολιαστεί φαίνεται πως θα του στερήσει τη συμμετοχή του και σε άλλα μεγάλα τουρνουά με τον ίδιο να ενημερώνει μέσω Twitter πως δεν θα αγωνιστεί τόσο στο Indian Wells όσο και στο Miami Open καθώς δεν θα μπορεί να ταξιδέψει.
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς εμμένει στην απόφασή του να μην εμβολιαστεί και αυτό θα του στερήσει τη συμμετοχή του σε ακόμα δύο μεγάλα τουρνουά. Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε ο ίδιος μέσω Twitter δεν θα αγωνιστεί τόσο στο Indian Wells όσο και στο Miami Open.
Παρά το γεγονός ότι το όνομά του έχει συμπεριληφθεί στη λίστα, οι πιθανότητες να μπορέσει να ταξιδέψει στην Αμερική ως ανεμβολίαστος είναι μηδαμινές μιας και όπως ενημερώθηκε από τις αρμόδιες αρχές οι κανονισμοί και τα μέτρα δεν θα διαφοροποιηθούν το προσεχές διάστημα. Συνεπώς, μέσω ανάρτησής του ο Σέρβος τενίστας επιβεβαίωσε το γεγονός πως θα απουσιάσει από ακόμα δύο μεγάλα ραντεβού στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.
«Αν και είχα συμπεριληφθεί στις κληρώσεις τόσο του Indian Wells όσο και του Miami Open, ήξερα πως δεν θα είχα τη δυνατότητα να ταξιδέψω. Η αρμόδια αρχή το επιβεβαίωσε και με ενημέρωσε πως οι κανονισμοί δεν θα αλλάξουν επομένως δεν θα μπορέσω να αγωνιστώ στην Αμερική. Καλή επιτυχία στους αθλητές πως θα συμμετάσχουν στα δύο αυτά μεγάλα τουρνουά».

 

Related posts