Ο Σωτήρης Φοινίρης, ποδοσφαιριστής της Αλκής, μίλησε στην ιστοσελίδα μας για το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, την προσπάθεια που κάνει η ομάδα του για άνοδο, αλλά και για τους προσωπικούς του στόχους. 
Ο Κύπριος μέσος, τόνισε πως είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, ενώ ξεκαθάρισε πως ο προσωπικός του στόχος είναι να παίξει με την «Αθάνατη» στην πρώτη Κατηγορία.
Όλα όσα είπε:
Το σχόλιο του για το πρωτάθλημα στη Β’ Κατηγορία
: «Πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα, παλεύουμε έξι ομάδες για την άνοδο. Είναι όλες κοντά. Θα το παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να μπούμε στην τετράδα και να πάρουμε το εισιτήριο της ανόδου».
Αν πιστεύει στην άνοδο: «Εννοείται πως μπορούμε και πιστεύουμε. Δεν είμαστε μακριά από την τετράδα Υπάρχουν ακόμα οκτώ παιχνίδια και αρκετοί διαθέσιμοι βαθμοί».
Για το ντέρμπι με την ΕΝΠ που ακολουθεί: «Τα ντέρμπι είναι ωραία παιχνίδια για εμάς τους ποδοσφαιριστές. Θα πάμε να το απολαύσουμε και να πάρουμε μια νίκη για να κάνουμε ακόμα ένα βήμα προς τον στόχο μας».
Για τους προσωπικούς του στόχους: «Ο στόχος μου είναι να παίξω ξανά πρώτη κατηγορία με την Αλκή. Θα ήταν ιδανικό για εμένα να καταφέρουμε να ανεβάσουμε την ομάδα».

Θράσος Δημητρίου