Σε ένα κατάμεστο από κόσμο «Αντώνης Παπαδόπουλος» η Ανόρθωση καλείται να περάσει το εμπόδιο της ΑΕΚ, να την αφήσει πίσω της στη βαθμολογία και να πλησιάσει στους πέντε βαθμούς τον Απόλλωνα. Το τεράστιο αυτό κίνητρο, που θα προσθέσει πίεση και στον αντίπαλο της την ερχόμενη Δευτέρα, αποτελεί πρόκληση από μόνο του.
Η ΑΕΚ όμως δεν θα κατέβει στο «ΠΑΠ» για να… χάσει, γι’ αυτό και οι παίκτες του Κετσπάγια θα πρέπει να εμφανιστούν απόλυτα προσηλωμένοι στο πλάνο του και να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις. Ο στόχος της νίκης είναι αδιαπραγμάτευτος, που θα σημαίνει και η συνέχιση του αήττητου σερί που οδήγησε τη «Κυρία στην δική της αντεπίθεση.
Όσο αφορά τα αγωνιστικά είναι γνωστά, με τους Ουάρντα, Ντέλετιτς και Βερχόβετς να είναι εκτός. Ο Λόρια θα είναι στην εστία, με τους Αραγιούρι (Κορρέα), Αντωνιάδη, Αμπαρτζουμιάν και Κορέια στην άμυνα. Χουσμπάουερ και Αρτυματάς θα είναι στη μεσαία γραμμή με τον Λάζαρο πιο μπροστά, είτε στο αριστερό φτερό. Αναλόγως αν θα αγωνιστεί ο Χρυσοστόμου ή ο Καλτσάς. Χριστοφή και Νοβότνι συμπληρώνουν την 11άδα.

Κύπρος Εγγλέζος