Ο Σάββας Παντελίδης έχει καταφέρει να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό την εικόνα της ΑΕΛ και αυτό έχει φέρει μεγάλη ικανοποίηση στην διοίκηση της ομάδας καθώς βλέπει την επιλογή του Ελλαδίτη προπονητή να είναι αρκετά καλή. Η δε πρόκριση στον επόμενο γύρο του κυπέλλου έχει ανεβάσει ακόμη περισσότερη την ψυχολογία ενώ και ο ίδιος ο προπονητής κέρδισε πόντους στα μάτια του κόσμου, που βλέπει την ομάδα του να βγάζει ενέργεια, πάθος αλλά και αποτελεσματικότητα.
Είναι γνωστό ότι αν η ΑΕΛ καταφέρει να βγει στην Ευρώπη αυτόματα αυτό δίνει και συμβόλαιο στον Σάββα Παντελίδη για την νέα χρονιά. Όταν είχε έρθει στην ομάδα, πάλευε για να μπει και στο πρώτο γκρουπ κάτι που δεν κατάφερε τελικά οπόταν μέσω πρωταθλήματος χάθηκε αυτή η προοπτική. Οπόταν η μοναδική διέξοδος για την ΑΕΛ για να βγει στην Ευρώπη είναι να κατακτήσει το κύπελλο. Κάτι που αν γίνει θα σημαίνει ότι ο Σάββας Παντελίδης θα παραμείνει στην ΑΕΛ και την νέα χρονιά.
Αυτό φυσικά, το να βγει δηλαδή η ΑΕΛ στην Ευρώπη, δεν είναι όπως πληροφορούμαστε πλέον απαράβατος όρος για την παραμονή του προπονητή στην ομάδα. Η εικόνα που βγάζει τώρα η ομάδα, συν οι πετυχημένες μετεγγραφές του Ιανουαρίου είναι δύο παράγοντες που ίσως παίξουν καθοριστικό ρόλο για την παραμονή του Σάββα Παντελίδη άσχετα με το αν επιτευχθεί ο στόχος της Ευρώπης. Από την στιγμή που ο Ελλαδίτης έχει καταφέρει να δείξει έργο και έχει πλέον μάθει και την ομάδα γιατί να μην του δοθεί η ευκαιρία να ετοιμάσει από την αρχή την ομάδα με καινούργιες μετεγγραφές εκεί που χρειάζεται για την νέα χρονιά.

Αριστείδου Μιχαήλ