Η ΑΕΛ του Σάββα Παντελίδη έχει αρχίσει να κερδίζει ξανά πόντους στα μάτια των φίλων της ομάδας και να δείχνει ότι μπορεί και για ακόμη καλύτερα. Η χθεσινή πρόκριση στο κύπελλο σκόρπισε όπως ήταν φυσιολογικό χαρά και ενθουσιασμό στον κόσμο της.
Από την χθεσινή μεστή και πιθανότατα πιο ολοκληρωμένη σε διάρκεια εμφάνιση της ΑΕΛ, δύο ποδοσφαιριστές ξεχώρισαν ιδιαίτερα. Ο Μπρούνο Σάντος και ο Βασίλης Παπαφώτης. Πέραν του γεγονότος ότι ήταν οι δύο σκόρερ της ομάδας ήταν οι και οι ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν περισσότερο. Ο Βραζιλιάνος βάζει ένα γκολ, ας μας επιτραπεί η έκφραση, παγκόσμιας κλάσης, με τον Σάντος να αρχίζει και να τελειώνει ο ίδιος την φάση «χορεύοντας» την άμυνα του Απόλλωνα και περνώντας την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα. Στα αμυντικά του καθήκοντα ήταν και πάλι πολύ καλός και περιόρισε τον προσωπικό του αντίπαλο.
Από την άλλη, ο Παπαφώτης αναγεννήθηκε με τον Σάββα Παντελίδη στον πάγκο και έστειλε απαντήσεις σχετικά με το βάρος της φανέλας, αν μπορεί δηλαδή να το σηκώσει ή όχι. Και όπως αποδείχθηκε, μπορεί…

Αριστείδου Μιχαήλ