Μετά την μεγάλη πρόκριση επί του Απόλλωνα, ο προπονητής της ΑΕΛ Σάββας Παντελίδης δήλωσε τα ακόλουθα:
«Αν είχε άλλη κατάληξη το πέναλτι η πορεία του ματς ίσως να ήταν διαφορετική. Αλλάξαμε σχηματισμό, το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και από κει και πέρα μίλησε η ψυχή, η διάθεση των παικτών και η βοήθεια του κόσμου. Τους ένιωσα για πρώτη φορά από την ημέρα που ήρθα εδώ. Οι κρατούντες τα κλειδιά του ποδοσφαίρου στην Κύπρο να τα δουν καλύτερα τα πράγματα γιατί δεν υπάρχει σεβασμός στην ομάδα μου. Ευχαριστώ τον κόσμο για την μεγάλη βοήθεια και συγχαρητήρια στα παιδιά. Συνεχίζουμε για να κάνουμε σωστά την δουλειά μας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Πρώτη φορά είδα τα παιδιά χαρούμενα πραγματικά. Ένα περίεργο στο σημερινό ματς είναι ότι όσο περνούσε ο χρόνος η ομάδα γινόταν καλύτερη σε σχέση με προηγούμενα ματς όπου ήμασταν καλύτερη στο ξεκίνημα. Τα παιδιά που μπήκαν βοήθησαν αρκετά, αυτοί άλλαξαν την ροή γιατί η θέληση τους να προκριθούμε ήταν αρκετά μεγάλη»
Τώρα αντίπαλος η Ομόνοια και για τους δύο θα είναι το ματς της χρονιάς: «Αν εκείνο είναι το ματς της χρονιάς το σημερινό τι ήταν; Αν κερδίζουμε τα ματς της χρονιάς θα είμαστε ευχαριστημένοι. Δεν είναι το όνειρο μου η ΑΕΛ να παίζει όπως παίξαμε σήμερα αλλά όπως έπαιζε στα προηγούμενα ματς μέχρι το 60’ να παίζει μέχρι το 90’».
Για τον κόσμο: «Αυτά που μπορεί να καταγράψει κάποιος από αυτό το παιχνίδι είναι τι μπορεί αν κάνει αυτή η ομάδα με τον κόσμο της».