Παρελθόν από την Αλκή αποτελεί ο Νεντίμ Τούτιτς. Ο πρώην πλέον προπονητής των κυανέρυθρων βρίσκεται στην αναζήτηση νέου ποδοσφαιρικού σταθμού, με τον Ολυμπιακό να έχει στα υπόψιν του τη συγκεκριμένη περίπτωση και να παρουσιάζεται σαν ο επικρατέστερος για να αναλάβει την ευθύνη της ομάδας εν όψει των πλέι οφ.
Οι πληροφορίες μας λένε ότι έγιναν ήδη επαφές με το Νεντίμ και προέκυψε ήδη συμφωνία. Πολύ πιθανόν, αυτός να είναι στον πάγκο την Παρασκευή το βράδυ, στην 1η αγωνιστική ων πλέι οφ με αντίπαλο τη Δόξα στο Μακάρειο.
Η επίσημη ανακοίνωση για λύση της συνεργασίας Αλκής-Τούτιτς:
«Το Δ.Σ. της ΑΛΚΗΣ ενημερώνει ότι μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, ο προπονητής Νεντίμ Τούτιτς υπέβαλε την παραίτησή του στο Δ.Σ. της ομάδας και η οποία έγινε αποδεκτή.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Τούτιτς για την προσφορά του στην ομάδα και να του ευχηθούμε ότι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του.
Ευχαριστούμε Νέτο!».
Έπειτα, ο Νεντίμ Τούτιτς τοποθετήθηκε στην επίσημη σελίδα της Αλκής για το θέμα της αποχώρησής του από την τεχνική ηγεσία.
Ο κ. Τούτιτς θέλει να ξεκαθαρίσει προς όλους, ότι η απόφαση να αποχωρήσει από την ομάδα ήταν αποτέλεσμα έντονου προβληματισμού και σκέψης. Θεώρησε πως αυτό θα γίνει προς όφελος της ομάδας, με την οποία έχει συνδεθεί και θέλει να τη δει να προοδεύει.