«ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ»: ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ 3-0 (29-27, 31-29, 25-19)

Μεγάλο παιχνίδι έγινε την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου στην 14η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Ανδρών μεταξύ Νέα Σαλαμίνας – Ομόνοιας.  Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 3-0 σετ σε 97’ στο «ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ»  και τερμάτισαν στην 3η θέση στην ρέγκιουλαρ σίζον.

Η Ομόνοια δέχθηκε τη δεύτερη της ήττα αλλά δεν στοίχισε, αφού μετά την ήττα του Green Air Παφιακού έχει το απόλυτο πλεονέκτημα αφού αρχίζει τα πλέϊ –οφς από την πρώτη θέση.

Τα δυο πρώτα σετ κρίθηκαν στους έξτρα πόντους με τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν 29-27 και 31-29. Οι δυο ομάδες τα έδωσαν όλα, αλλά η Νέα Σαλαμίνα είχε καλύτερα τελειώματα στο φινάλε των σετ. Στο τρίτο σετ η Nέα Σαλαμίνα εξασφάλισε διαφορά τεσσάρων πόντων 22-18 που της έδωσε την ευκαιρία να επιβληθεί με 25-19 και να πάρει τους τρεις βαθμούς.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ(Κ. ΑΔΑΜΟΥ): Bruque, Barreto, Νικολάου, Balaque, Σαββίδης, Παφίτης – Λίμπερο: Χαραλαμπίδης, Ιωάννου – Αλλαγές: Χατζηβασίλη, Αχιλλέως, Χρυσοστόμου.

OMONOIA (Σ.ΣΑΒΒΑ): Souza,Σ.  Πετρακκίδης,Ελευθερίου, Lescov,  Leontyev, Αλεξίου – Λίμπερο: Παπαχριστοδούλου – Αλλαγές: Προδρόμου, Μαυρομμάτης, Αχ. Πετρακκίδης.