Η εμφάνισή του στην πρωτεύουσα της Ισπανίας θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην μνήμη του και όχι αδίκως.

Στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης πραγματοποιεί το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο, περνώντας ως αλλαγή του Ράσφορντ. Μόλις 5 λεπτά αργότερα ισοφαρίζει την Ατλέτικο του Σιμεόνε, αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά για την ρεβάνς του «Ολντ Τράφορντ».

Με αυτόν τον τρόπο ο 19χρονος Σουηδός μεσοεπιθετικός γίνεται ο νεότερος σκόρερ της ομάδας του σε νοκ άουτ αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σημείωσε παράλληλα το γκολ υπ’ αριθμόν 500 του συλλόγου στην διοργάνωση και δήλωσε βροντερό παρών για το μέλλον, εκθέτοντας τον πρώην προπονητή του για τον παραγκωνισμό του… 

«Ήταν έτοιμος να φύγει για δανεικός τον Ιανουάριο και του είπα με τίποτα. Εδώ θα μείνεις».

Η προ ολίγων ημερών δήλωση του Ραλφ Ρανγκνικ εξηγεί πολλά για την διορατικότητα του ίδιου, αλλά και για το ταλέντο του νεαρού Σκανδιναβού. Ξένο σώμα αποτελούσε από την φετινή ομάδα, παρ’ ότι προπονούταν με αυτή από την περσινή σεζόν, έχοντας προλάβει να καταγράψει και δύο επίσημες συμμετοχές.

Φέτος ωστόσο, είχε μονάχα μία, καθώς με εξαίρεση τους θεσμούς των εγχώριων κυπέλλων, ο Σόλσκιερ φαινόταν διστακτικός στην χρησιμοποίησή του.

«Κάθε φορά που παίρνω την ευκαιρία στο γήπεδο θέλω να ξεπληρώνω τον προπονητή».

Ιδού και η απάντηση του Ελάνγκα ο οποίος αφού πρώτα “μίλησε” εντός αγωνιστικού χώρου, φρόντισε να τιμήσει την εμπιστοσύνη του 63χρονου Γερμανού τεχνικού.

Το έπραξε μόλις στην πρώτη του επαφή και στέλνοντας την μπάλα με διαγώνιο πλασέ στην αριστερή γωνία του Όμπλακ.

Μετράει πλέον 10 συμμετοχές από τον Δεκέμβρη και έπειτα, σημειώνοντας 3 τέρματα. Μοιάζει με μηχανή που αρχίζει να ζεσταίνεται. Και εμφανίζεται στην φάση που η ομάδα του τον χρειάζεται περισσότερο από ποτέ.

Σε μία σεζόν όπου ο πακτωλός χρημάτων που δαπανήθηκαν για τον Σάντσο ακόμα δεν έχουν πιάσει τόπο. Συνδυαστικά και με τα νομικά μπλεξίματα του Γκρίνγουντ, η θέση του δεξιού χαφ μένει ορθάνοιχτη για τον νεαρό Σουηδό.

Πολλοί παράγοντες θα κρίνουν το μέλλον του στο Μάντσεστερ, όπως και την προσωπική του εξέλιξη. Ένας εξ αυτών η παραμονή ή όχι του Ράνγκνικ το καλοκαίρι.