Από τον θρίαμβο στο «Etihad» κόντρα στην πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι, σε νέα απρόσμενη ήττα από την προτελευταία Μπέρνλι. Η Τότεναμ «έσβησε» αμέσως την τρομερή εμφάνιση και νίκη κόντρα στους Πολίτες του Πεπ Γκουαρδιόλα κι επέστρεψε στις απογοητεύσεις, με τον Αντόνιο Κόντε να εμφανίζεται αποκαρδιωμένος στο flash interview μετά το τέλος του αγώνα.
Ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε ότι δεν του έχει ξανασυμβεί να χάνει τέσσερις φορές μέσα σε πέντε παιχνίδια και άφησε να εννοηθεί ότι θέτει εαυτόν στη διάθεση της διοίκησης για να αποφασίσει για το μέλλον του στον σύλλογο!
«Ίσως δεν είμαι τόσο καλός. Η Τότεναμ με κάλεσε για να αλλάξω πράγματα, είμαι, όμως, απολύτως ειλικρινής. Κάνουμε τα πάντα για να αλλάξουμε την κατάσταση, αλλά δεν είναι αρκετό. Τέσσερις ήττες σε πέντε παιχνίδια δεν είναι καθόλου καλό. Δεν συμβαίνει ποτέ σε μένα», είπε και πρόσθεσε:
«Πρέπει να μιλήσω στον σύλλογο. Η Τότεναμ πρέπει να αξιολογήσει την κατάσταση του κλαμπ, εμένα. Πρέπει να βρούμε την κατάλληλη λύση, δεν γίνεται να συνεχίσουμε να χάνουμε, λυπάμαι. Εδώ αλλάζουν οι προπονητές, αλλά οι παίκτες μένουν πάντα ίδιοι και τα αποτελέσματα δεν αλλάζουν. Είμαι ανοιχτός σε κάθε απόφαση διότι θέλω να βοηθήσω την Τότεναμ. Είμαι πολύ ειλικρινής για να κλείσω τα μάτια και να συνεχίσω σε αυτή την κατάσταση λέγοντας ‘’οκ, ο μισθός μου είναι καλός’’. Έχω φιλοδοξίες»