Καταγράφηκαν όλα όσα έγιναν μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Ακρίτα και την Αλκή για το πρωτάθλημα της β’ κατηγορίας και έπεσαν οι ποινές από τον Αθλητικό Δικαστή.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ

*Καταγγελία κατά:
(1)του ΑΚΡΙΤΑ Χλώρακα:
(α) γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες), κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο.
(β) για επεισόδια που προκάλεσαν ποδοσφαιριστές και παράγοντες στον χώρο των αποδυτηρίων μετά το τέλος του αγώνα με ποδοσφαιριστές και παράγοντες της αντίπαλης ομάδας, κατά παράβαση του άρθρου 4(κβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
(γ) για ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο κατά τον χρόνο επίτευξης  του 2ου τέρματος της ομάδας, κατά παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
(2) του Θέμη Αγαθοκλέους παράγοντα (λοιπό προσωπικό) του ΑΚΡΙΤΑ Χλώρακας για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε προς ποδοσφαιριστή της αντίπαλης ομάδας στο χώρο των αποδυτηρίων μετά το τέλος του αγώνα (πιάστηκαν στα χέρια) και για αντιαθλητική συμπεριφορά που επεδείκνυε προς τους διαιτητές (ύβριζε και φώναζε) και προς τον πάγκο της αντίπαλης ομάδας (λεκτικές αντιπαραθέσεις) κατά την διάρκεια του β΄ ημιχρόνου, κατά παράβαση του άρθρου  4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Αποκλεισμός από δύο αγώνες και πρόστιμο. 
(3) του Ιωάννη Οικονομόπουλου  ποδοσφαιριστή του ΑΚΡΙΤΑ Χλώρακας για αντιαθλητική συμπεριφορά που επεδείκνυε κατά την διάρκεια του β΄ ημιχρόνου προς τον πάγκο της αντίπαλης ομάδας (λεκτικές αντιπαραθέσεις), κατά παράβαση του άρθρου  4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
(4) του Kleton Perntreou   τερματοφύλακα του ΑΚΡΙΤΑ Χλώρακας για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε προς τον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας κατά την διάρκεια του αγώνα κατά παράβαση του άρθρου  4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
(5) του Μάριου Κυριάκου  γυμνασίαρχου του ΑΚΡΙΤΑ Χλώρακας για πλημμελή εκτέλεση των καθηκόντων του που επέδειξε κατά την διάρκεια του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 30 του Κεφαλαίου ΧΙΙ της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Β Κατηγορίας 2021/2022.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
στον αγώνα Πρωταθλήματος Β΄ Κατηγορίας περιόδου 2021-2022 ΑΚΡΙΤΑΣ Χλώρακας – ΑΛΚΗ Ορόκλινης/11.02.2022 (20η αγωνιστική).

*Καταγγελία κατά:
(1) της ΑΛΚΗΣ Ορόκλινης για επεισόδια που προκάλεσαν ποδοσφαιριστές και παράγοντες στον χώρο των αποδυτηρίων μετά το τέλος του αγώνα με ποδοσφαιριστές και παράγοντες της αντίπαλης ομάδας, κατά παράβαση του άρθρου 4(κβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
(2) του Esteban Fernando Sachetti  ποδοσφαιριστή της ΑΛΚΗ Ορόκλινης για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε προς παράγοντα της αντίπαλης ομάδας στο χώρο των αποδυτηρίων μετά το τέλος του αγώνα (πιάστηκαν στα χέρια), κατά παράβαση του άρθρου  4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
(3) του Nedim Tutic   προπονητή της ΑΛΚΗΣ Ορόκλινης για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε στο 68 και 73 λεπτό του αγώνα προς τον πάγκο της αντίπαλης ομάδας (τους προκαλούσε), κατά παράβαση του άρθρου  4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
(4) του Savic Jovan   προπονητή τερματοφυλάκων της ΑΛΚΗΣ Ορόκλινης για αντιαθλητική συμπεριφορά που επεδείκνυε  προς τον πάγκο της αντίπαλης ομάδας (τους προκαλούσε συνέχεια), κατά παράβαση του άρθρου  4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
στον αγώνα Πρωταθλήματος Β΄ Κατηγορίας περιόδου 2021-2022 ΑΚΡΙΤΑΣ Χλώρακας – ΑΛΚΗ Ορόκλινης/11.02.2022 (20η αγωνιστική).

ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ