Το αργότερο έως τις 15 Μαρτίου θα περιμένει η ηγεσία της Παρί την απάντηση του Κιλιάν Μπαπέ, στην… τρελή πρόταση ύψους 62 εκατ. ευρώ ετησίως ετήσια βάση που του έχει καταθέσει.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της καταλανικής «Sport», η γαλλική ομάδα έχει θέσει τη διορία προς την πλευρά του 23χρονου σούπερ σταρ, περιμένοντας να δει αν θα εισπράξει καταφατική απάντηση.
Σε περίπτωση αρνητικής απάντησης του Μπαπέ, το συγκεκριμένο ποσό θα προστεθεί στο μπάτζετ για τις επιβαλλόμενες κινήσεις ώστε να καλυφθεί το κενό του.
Την ίδια ώρα και η Ρεάλ ετοιμάζει την επόμενη κίνησή της για τον Γάλλο άσο, πριν από τη λήξη της διορίας που του έδωσε η Παρί προκειμένου να τον πείσει να αποδεχθεί το δικό της πρότζεκτ -όπου θα είναι ο ίδιος στο επίκεντρο ως ο απόλυτος σταρ της ομάδας- δεσμεύοντάς τον με προσύμφωνο.
Και φυσικά στις 9 Μαρτίου υπάρχει η ρεβάνς των δύο ομάδων στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, με την Παρί να έχει πάρει το προβάδισμα μετά τη νίκη της με 1-0 στον πρώτο αγώνα με το γκολ του Μπαπέ στις καθυστερήσεις.