Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο συμπαίκτης του, Φελιτσιάνο Λόπεζ, δυσκολεύτηκαν αρκετά, ωστόσο τελικά απέκλεισαν με 2-0 (7-6 (7), 6-4) τους Αυστραλούς Λιουκ Σάβιλ και Τζον Πάτρικ Σμιθ, παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά του διπλού του Mexican Open.
Το πρώτο βήμα έγινε για τον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Φελιτσιάνο Λόπεζ στο διπλό του Mexican Open. Οι δύο τενίστες αποδείχθηκαν σοβαροί κόντρα στους Λιουκ Σάβιλ και Τζον Πάτρικ Σμιθ και επικράτησαν με 2-0 σετ, (7-6 (7), 6-4), παίρνοντας την πρόκριση στα προημιτελικά.
Ο Έλληνας πρωταθλητής και ο συμπαίκτης του ζορίστηκαν στο πρώτο σετ, το οποίο έφτασε μέχρι το tie-break, όπου επικράτησαν με 9-7 για να το κατακτήσουν με 7-6. Στο δεύτερο σετ τα πράγματα ήταν πιο απλά, το κατέκτησαν με 6-4 και με 2-0 σετ πήραν την πρόκριση για την 8αδα του τουρνουά.
Στον επόμενο γύρο το δίδυμο των Τσιτσιπά και Λόπεζ θα αντιμετωπίσει τον νικητή από τον αγώνα των Μιγκέλ Άνχελ Ρέγιες/Μακ Σουρ με τους Χουάν Σεμπάστιαν Καμπάλ/Ρόμπερτ Φάρα, με τους δεύτερους να είναι το Νο2 του ταμπλό.
Στο μονό, ο Τσιτσιπάς (Νο4 στον κόσμο) είναι προγραμματισμένο να τα ξημερώματα της Πέμπτης (23/2) ώρα Ελλάδας τον Σέρβο Λάσλο Ntζέρε (Νο51 στον κόσμο).