Το εγκώμιο του Πέδρι έπλεξε ο Τσάβι, τον οποίο χαρακτήρισε ως το μεγαλύτερο ταλέντο στον πλανήτη. Με το ευρύ 4-1 επικράτησε στο Μεστάγια της Βαλένθια η Μπαρτσελόνα, σε αγώνα για την 25η αγωνιστική της La Liga.
Ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» Τσάβι έμεινε ικανοποιημένος, από την απόδοση των παικτών του απέναντι στις «νυχτερίδες». Στις δηλώσεις που έκανε μετά το ματς, ο ίδιος έπλεξε το εγκώμιο του Πέδρι, για τον οποίο μίλησε με τα καλύτερα λόγια καθώς τον χαρακτήρισε ως το μεγαλύτερο ταλέντο στον κόσμο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το ματς: «Δεν ήμασταν τόσο λαμπεροί όπως ήμασταν σε κάποιες στιγμές του αγώνα με την Νάπολι αλλά ήμασταν αποτελεσματικοί. Δείξαμε επίσης ότι μπορούμε να υποφέρουμε και να αντέχουμε. Φεύγουμε με τους τρεις βαθμούς από μία δύσκολη έδρα πετυχαίνοντας φανταστικά γκολ».

Για τον Πέδρι: «Ελέγχει τον ρυθμό, δεν χάνει τη μπάλα, παίζει και με τα δύο πόδια, είναι απλά φανταστικός. Αυτά που κάνει, το πως γυρίζει, πως αλλάζει τον ρυθμό, είναι απίστευτο. Ανήκει στο κορυφαίο επίπεδο και είναι μόλις 19 ετών. Είναι θεαματικός, δεν υπάρχει μεγαλύτερο ταλέντο στον κόσμο από εκείνον. Κάνει τη διαφορά στο παιχνίδι. Μπαίνει για ένα ημίωρο και είναι εντυπωσιακός. Δεν είναι συνηθισμένος παίκτης, λίγοι είναι σαν αυτόν».

Για τον Ομπαμεγιάνγκ: «Όλη την καριέρα του σκοράρει γκολ. Είναι ώριμος, έξυπνος, ταπεινός και με καλή διάθεση. Είμαι ευχαριστημένος με αυτόν και ξέρω πως τα δύο γκολ του θα του δώσουν αυτοπεποίθηση».