Να του προσφέρει νέο συμβόλαιο, με απολαβές ίσες με αυτές του Ζεράρ Πικέ είχε ζητήσει από τον Φλορεντίνο Πέρεθ λίγο πριν αποχωρήσει από την Ρεάλ ο Σέρχιο Ράμος.

Πιέσεις στην προσπάθεια του, προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Ρεάλ είχε ασκήσει στον Φλορεντίνο Πέρεθ ο Σέρχιο Ράμος.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Sport» ο Σεβιγιάνος σέντερ μπακ είχε ζητήσει από τον πρόεδρο της «Βασίλισσας» να έχει απολαβές ίσες με αυτές που είχε ο Ζεράρ Πικέ στην Μπαρτσελόνα.
Πριν από μερικούς μήνες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, οι απολαβές των παικτών της Μπαρτσελόνα, με τον Πικέ να είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος με τις ετήσιες αποδοχές να είναι 28 εκατομμύρια ευρώ. Πάραυτα ο σέντερ μπακ των «μπλαουγκράνα» έσπευσε να διαψεύσει το καταλανικό κανάλι Esport3, καθώς αποκάλυψε ότι αμείβεται από την Μπαρτσελόνα με περίπου 4,6 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.
Στο δημοσίευμα της «Sport» έρχονται στην δημοσιότητα, τα όσα είπε ο Σέρχιο Ράμος, κατά την περίοδο των διαπραγματεύσεων του με την Ρεάλ, για την ανανέωση του συμβολαίου του. Πιο συγκεκριμένα το ισπανικό ΜΜΕ αναφέρει πως ο νυν άσος της Παρί Σεν Ζερμέν είχε ζητήσει από τον Φλορεντίνο Πέρεθ, νέο συμβόλαιο με απολαβές ίσες με αυτές του Πικέ στην Μπαρτσελόνα δηλαδή 28 εκατομμύρια ευρώ.
«Ο Πικέ πληρώνεται καλά στην Μπαρτσελόνα, θέλω τα ίδια για να ανανεώσω» φέρεται να είπε χαρακτηριστικά ο Ράμος στον πρόεδρο της «Βασίλισσας», λίγες μέρες προτού επέλθει το οριστικό διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών, με το αίτημα του να μην γίνεται αποδεκτό…