Ενημέρωση από την ΕΝΠ με φωτογραφίες από  επιτυχημένο Gala Dinner.
Αναλυτικά:

👉Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο σε πολύ όμορφο κλίμα , το εορταστικό GΑLA DINNER της ομάδας μας στο Vassos Psarolimano, επ’ ευκαιρίας της συμπλήρωσης 86 χρόνων ζωής!!
Ένα πολύ όμορφο εορταστικό δείπνο στο οποίο μετά από αρκετά χρόνια γιορτάσαμε όλοι μαζί την γενέθλια επέτειο της ομάδας μας!!
Ακολούθησε η ομιλία του προέδρου του ποδοσφαιρικού τμήματος κ.Τικκη, ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσους στήριξαν και πίστεψαν την μεγάλη προσπάθεια της ομάδας μας αλλά τόνισε ότι εάν θέλουμε να φτάσουμε ακόμα πιο κοντά στην μεγάλη ΕΝΩΣΗ, η στήριξη αυτή θα πρέπει να συνεχιστεί συλλογικά!
Στον χώρο παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Παραλιμνίου κ.Πυρίλλης, ο οποίος ευχήθηκε στην ομάδα μας, Καλή συνέχεια δίνοντας μηνύματα ενότητας και στήριξης!
Σε ένα κατάμεστο (βάση τα επιτρεπόμενα μέτρα) υποστατικό, καταφέραμε για ακόμα μια φορά να αποδείξουμε ότι η ΕΝΩΣΗ είναι μεγάλη, τόσο σαν ομάδα αλλά και σαν οικογένεια. Αποδείξαμε ότι όλοι μαζί μπορούμε ενωμένοι και συσπειρωμένοι να καταφέρουμε πολλά!!
Να πιστέψουμε σε αυτή την ιδέα που ονομάζετε ΕΝΩΣΙΣ ΝΕΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ και να στηρίξουμε μαζικά όλες τις προσπάθειες που γίνονται από το Διοικητικό Συμβούλιο!!
🙏Τα πρώτα βήματα έγιναν και ΠΕΤΥΧΑΝ…οφείλουμε να δώσουμε συνέχεια, το χρωστάμε στην ιστορία μας!!!
Προχωράμε για τα επόμενα!!
🎊📣ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΝΩΣΙΣ📣🎊
⚽️📣ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ⚽️📣