Η Μπαρτσελόνα διέλυσε τη Βαλένθια (4-1) με τον προπονητή των «μπλαουγκράνα» Τσάβι σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, να εμφανίζεται απόλυτα ικανοποιημένος και να αποθεώνει τον Πέδρι.
«Δεν ήμασταν τόσο λαμπεροί όπως ήμασταν σε κάποιες στιγμές του αγώνα με την Νάπολι αλλά ήμασταν αποτελεσματικοί. Δείξαμε επίσης ότι μπορούμε να υποφέρουμε και να αντέχουμε. Φεύγουμε με τους τρεις βαθμούς από μία δύσκολη έδρα πετυχαίνοντας φανταστικά γκολ».
Όσο για τον Πέδρι ανέφερε: «Ελέγχει τον ρυθμό, δεν χάνει τη μπάλα, παίζει και με τα δύο πόδια, είναι απλά φανταστικός. Αυτά που κάνει, το πως γυρίζει, πως αλλάζει τον ρυθμό, είναι απίστευτο. Ανήκει στο κορυφαίο επίπεδο και είναι μόλις 19 ετών.
Είναι θεαματικός, δεν υπάρχει μεγαλύτερο ταλέντο στον κόσμο από εκείνον. Κάνει τη διαφορά στο παιχνίδι. Μπαίνει για ένα ημίωρο και είναι εντυπωσιακός. Δεν είναι συνηθισμένος παίκτης, λίγοι είναι σαν αυτόν».

Για τον Ομπαμεγιάνγκ είπε: «Όλη την καριέρα του σκοράρει γκολ. Είναι ώριμος, έξυπνος, ταπεινός και με καλή διάθεση. Είμαι ευχαριστημένος με αυτόν και ξέρω πως τα δύο γκολ του θα του δώσουν αυτοπεποίθηση».