Το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ παραμένει μυστήριο. Ο Γάλλος αστέρας είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί την αποχώρησή του από την Παρί. Πριν λίγο διάστημα όλα έδειχναν ότι ο Εμπαπέ θα αποχωρούσε από τους Παριζιάνους για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, μετά τη νίκη της ομάδας του επί των «μερένγκες» στο πρώτο ματς για τη φάση των «16» του Champions League, τα δεδομένα πήραν διαφορετική τροπή.
Σύμφωνα με την «Equipe», ο 23χρονος δεν αποκλείεται να κάτσει στο τραπέζι ώστε να διαπραγματευτεί με τους ανθρώπους της Παρί Σεν Ζερμέν, για την ανανέωση της συνεργασίας τους, αλλά θέτοντας τους δικούς του όρους.
Περισσότερη συνέπεια και αυστηρότεροι κανόνες
Ο Εμπαπέ θεωρεί απαραίτητο η Παρί να θέσει αυστηρότερους κανόνες στις καθημερινές της δραστηριότητες. Από την ακρίβεια στην προπόνηση έως τις ημέρες άδειας που χορηγούνται στους παίκτες του συλλόγου. Σύμφωνα με πληροφορίες του γαλλικού Μέσου, ο παγκόσμιος πρωταθλητής έχει αμφιβολίες για το αν ο σύλλογος έχει τη δυνατότητα να επιβληθεί σωστά και δεν επιθυμεί σε περίπτωση που βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, να αντιμετωπίσει ξανά καταστάσεις όπως αυτές που έζησε αυτή τη σεζόν.
Σημείο αναφοράς
Το να είναι η εικόνα σε παγκόσμιο επίπεδο είναι μία από τις προϋποθέσεις του Κιλιάν Εμπαπέ, αλλά πάνω από όλα θέλει να είναι εντός γηπέδου. Αυτό σημαίνει ότι ο νεαρός άσος θέλει ένα στυλ παιχνιδιού που μπορεί να τον βοηθήσει να αναδειχθεί περισσότερο στον αγωνιστικό χώρο και η ομάδα να είναι χτισμένη πάνω του.
Συμβόλαιο τουλάχιστον διετίας
Έχοντας κατά νου το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ, η Παρί θα ήθελε πολύ ο Εμπαπέ να εκπροσωπήσει την εθνική Γαλλίας, με παριζιάνικα χρώματα. Με αυτόν τον τρόπο, αυτό που θέλει ο 23χρονος επιθετικός είναι τουλάχιστον ένα διετές συμβόλαιο με «προσιτή» ρήτρα αποδέσμευσης σε περίπτωση που οι άνθρωποι της ομάδας, αποφασίσουν να αλλάξουν τα σχέδιά τους στο τέλος της σεζόν.
Ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στον πλανήτη
Η γαλλική ομάδα ετοιμάζεται να καταθέσει στον Κιλιάν Εμπαπέ ένα ιλιγγιώδες ποσό το οποίο θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στον πλανήτη στην προσπάθεια της να τον κρατήσει στο «Παρκ Ντε Πρενς». Οπως αναφέρουν στην Γαλλία, η πρόταση θα φτάνει τα 1,2 εκατομμύρια ευρώ την εβδομάδα! Δηλαδή σχεδόν 50 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Γεγονός που βρίσκει απόλυτα σύμφωνο τον Εμπαπέ μέχρι στιγμής…