Η Ατλέτικο ξεπέρασε το μεσοβδόμαδο κάζο από τη Λεβάντε, πέρασε με 3-0 από την έδρα της Οσασούνα και μπήκε και πάλι σε τροχιά τετράδας.
Στο 4ο μόλις λεπτό, μετά από κόρνερ ο Ερέρα έδιωξε άσχημα και ο Φέλιξ από κοντά σούταρε για το 0-1. Στο 17ο λεπτό το σουτ του Νταβίντ Γκαρσία πέρασε μόλις έξω ενώ στο 38’ η κεφαλιά του Μπούντιμιρ σταμάτησε στο δοκάρι της Ατλέτικο και στο επόμενο λεπτό ο Όμπλακ είπε όχι σε σουτάρα του Άβιλα.
Στο 59’ ο Σουάρες είδε  τον Ερέρα  έξω από την εστία του και σχεδόν από το κέντρο πλάσαρε για το 0-2.
Στο 70ο λεπτό ο Όμπλακ είπε όχι και σε σουτ του Κίκε ενώ στο 77’ η κεφαλιά του Μπούντιμιρ πέρασε μόλις έξω και στο 88’ την ίδια τύχη είχε και η κεφαλιά του Κίκε. Τελικά στην κόντρα ο Κορέα νίκησε τον Ερλερα με λόμπα κι έκανε το 0-3.
ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Σέρτζιο Ερέρα, Χουάν Κρουθ, Μανού Σάντσεθ (76’ Κότε), Νταβίντ Γκαρσία, Νάτσο Βιδάλ (82’ Μαρτίνεθ), Μπράσανατς (67’ Κίκε), Τορό, Μονκαγιόλα, Ρουμπέν Γκαρσία (67’ Μπάρχα), Άβιλα (67’ Τόρες), Μπούντιμιρ
ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Βρσάλικο, Σάβιτς, Χιμένεθ (46’ Φελίπε), Ρεϊνίλντο, Ερέρα, Κόκε, Γιορέντε (81’ Κορέα), Καρασκό (82’ Ερμόσο), Σουάρες (71’ Κοντογκμπιά), Φέλιξ (82’ Σεράνο)
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ