Επεφύλαξε αρκετές συγκινήσεις η πρώτη αγωνιστική ημέρα της 21ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της β’ κατηγορίας. Η Νέα Σαλαμίνα ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι με τον Ακρίτα, καρδιοχτύπησε αλλά τα κατάφερε στο τέλος η Ένωση Νέων Παραλιμνίου να επιστρέψει στις νίκες, η Καρμιώτισσα έφυγε με σημαντικό διπλό από το ΓΣΖ, ενώ ο Ερμής γνώρισε ήττα-σοκ από την Αγία Νάπα.
Ο άνθρωπος που χάρισε τη νίκη στην Καρμιώτισσα με το γκολ του επί του ΑΣΙΛ Γιάννης Χατζηβασίλη μίλησε στην ιστοσελίδα μας balla.com.cy αμέσως μετά το τέλος των αγώνων, εξέφρασε την σιγουριά του ότι η ομάδα του τη νέα χρονιά θα είναι στην α’ κατηγορία και ότι θα δοθεί μάχη μέχρι τέλους.
«Είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να φύγουμε με τη νίκη από μια δύσκολη έδρα απέναντι σε μια πολύ καλή και ανεβασμένη ομάδα. Είμαι ακόμα πιο χαρούμενος που πέτυχα το γκολ της νίκης με πέναλτι. Πήραμε αυτό που θέλαμε και κοιτάζουμε την συνέχεια, ο δρόμος είναι μακρύς».
Θα τα καταφέρει η Καρμιώτισσα στο τέλος να πάρει ένα από τα τέσσερα εισιτήρια ανόδου στην α’ κατηγορία; «Ναι. Η Καρμιώτισσα τη νέα χρονιά θα είναι στην α’ κατηγορία. Διαθέτουμε μια πολύ καλή ομάδα που συνδυάζει εμπειρία και ενθουσιασμό στο ρόστερ της. Γίνεται εξαιρετική δουλειά από την τεχνική ηγεσία, η διοίκηση είναι συνεχώς στο πλευρό μας και όλα αυτά θα βοηθήσουν στο να υλοποιήσουμε τον στόχο μας»
Ποιες άλλες ομάδες θα ανέβουν; «Δεν μπορώ να ξέρω από τώρα, είναι νωρίς. Μιλώ για την ομάδα μου γιατί ξέρω την δουλειά που γίνεται. Η μάχη θα κρατήσει μέχρι τέλους. Ουσιαστικά υπάρχουν έξι ομάδες εκεί που θα διεκδικήσουν τις τέσσερις θέσεις. Η Νέα Σαλαμίνα πανηγύρισε μια σημαντική νίκη, η Ένωση επέστρεψε στις επιτυχίες, δεν περίμενα την ήττα του Ερμή. Γενικότερα η αγωνιστική αυτή έφερε ανακατατάξεις. Είναι και η Αλκή στο κόλπο που παίζει την Κυριακή. Υπάρχουν ακόμα εννιά αγωνιστικές και όπως είπα και πριν θα πάμε μέχρι και το φινάλε για να ξεκαθαρίσουν οριστικά τα πράγματα».

Χρίστος Χρίστου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://balla.com.cy/2022/02/19/lytrosi-sto-83-gia-enp-megalo-diplo-i-karmiotissa-itta-sok-gia-ermi-vathmologia/

https://balla.com.cy/2022/02/19/nea-salamina-2-0-akritas-koryfi-me-koymoyri-kai-ntanilo-vathmologia/

https://balla.com.cy/2022/02/19/entyposiakoi-oi-salaminaioi-fotos/

https://balla.com.cy/2022/02/19/poyrsaitidis-stochos-tis-neas-salaminas-einai-to-protathlima/