Δεν έχει κάτι ιδιαίτερο να περιμένει η ΑΕΛ στο πρωτάθλημα πλέον, καθώς η ομάδα θα βρίσκεται στο β’  γκρουπ και δεν θα έχει ιδιαίτερα κίνητρα. Η προσοχή στρέφεται αποκλειστικά, στον επαναληπτικό με τον Απόλλωνα όπου θα προσπαθήσει να ανατρέψει τα σε βάρος της δεδομένα και να περάσει στην επόμενη φάση. Είναι η μοναδική διέξοδος για να διάκριση και εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου.
Αυτό που κρατάνε από το παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ είναι η επιστροφή του Σλόποταν Μεντόγιεβιτς στην ενεργό δράση μετά από ένα μήνα. Ο Σέρβος μέσος επέστρεψε  την κατάλληλη στιγμή, αφού μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις με τις εμπειρίες και τις ικανότητες του. Τελευταία του συμμετοχή ήταν στο παιχνίδι με την Ανόρθωση εκτός έδρας στις 16 Ιανουαρίου.
Στους αριθμούς του παιχνιδιού, η χθεσινή ήταν η πρώτη ισοπαλία εντός έδρας ενώ η ΑΕΛ με κάποιο τρόπο έχει καταφέρει να έχει ίδιους βαθμούς, σε νούμερο, όπως και τα γκολ υπέρ και κατά. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη έχει 25 βαθμούς με τα γκολ να είναι στο 25-25 επίσης.
Ο Χριστόφορος Φραντζής με την συμμετοχή του έγινε ο 31ος ποδοσφαιριστής που χρησιμοποιεί η ομάδα στην φετινή χρονιά. Ο 20χρονος αγωνίζεται ως δεξί μπακ και έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα. Ο μόνος ποδοσφαιριστής από το ρόστερ της πρώτης ομάδας που δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής είναι πλέον ο τρίτος τερματοφύλακας της ομάδας ο Έβορα.

Αριστείδου Μιχαήλ