Ώρα για… ξεκούραση στην Ανόρθωση. Μετά από ένα γεμάτο, επιβαρυμένο πρόγραμμα, η βαρωσιώτικη ομάδα έχει μπροστά τις οκτώ ημέρες μέχρι και τον επόμενο αγώνα. H προοπτική πλέον που παρουσιάζεται μπροστά της από εδώ κι έπειτα, της δίνει το δικαίωμα με μία νίκη στο Τσίρειο να αλλάξει μέχρι και τη… μοίρα της στο πρωτάθλημα. Πριν μερικές βδομάδες ίσως να μην την υπολόγιζε κανείς, όμως στην Ανόρθωση δεν σταμάτησαν να πιστεύουν στις δυνατότητες της ομάδας.
Είναι ενδεικτικό άλλωστε το γεγονός πως στις αρχές Δεκεμβρίου, ειδικά μετά την ήττα από την ΠΑΕΕΚ εντός έδρας την είχαν (οι περισσότεροι) ξεγραμμένη. Η αγωνιστική της άνοδος ωστόσο, όχι μόνο έφερε αποτελέσματα, μα και ηρεμία, αλλά και έτοιμη σήμερα, να διεκδικήσει και τον φετινό τίτλο.
Τα καλά της διαστήματα μέσα στα παιχνίδια της μεγαλώνουν, την ίδια στιγμή που κατάφερε τις προηγούμενες βδομάδες να ξεπεράσει όσα προβλήματα αντιμετώπισε, με απόλυτη επιτυχία.
Η νίκη στο ΓΣΠ απέναντι στο ΑΠΟΕΛ ήταν η κορύφωση της προσπάθειας που έγινε το τελευταίο διάστημα από παίκτες, διοίκηση και τεχνικό επιτελείο, όμως άπαντες γνωρίζουν ότι η Ανόρθωση μπορεί για ακόμα ψηλότερα.
Το ντέρμπι με τον Απόλλωνα που ακολουθεί είναι ήδη κρίσιμο όμως… μπορεί να περιμένει για λίγο. Προέχει η ηρεμία, να γεμίσει τις μπαταρίες της και να επιστρέψει από τη Δευτέρα το απόγευμα στη δουλειά, καθώς δόθηκε τριήμερο ρεπό από τη τεχνική ηγεσία στους παίκτες.

Κύπρος Εγγλέζος