Εκ των πραγμάτων η ΑΕΛ είναι αναγκασμένη να πάει με πολλές απουσίες σήμερα με αντίπαλο την ΠΑΕΕΚ στις 19:00 (Balla.comc.y , CytavisioSports 1). Δεν αλλάζει κάτι όσο αφορά τον στόχο της ομάδας που είναι η νίκη αλλά οι περιορισμένες επιλογές δυσκολεύουν τον προπονητή της ομάδας που θα πρέπει να βρει λύσεις για να κερδίσει η ομάδα του.
Εκτός πλάνων είναι οι τιμωρημένοι Ζτραβκόφκσι, Μπαλντέ, Ριέρα, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Μαρόσα και Μιλιντσεάνου ενώ εκτός είναι και τα τρία θετικά κρούσματα της ομάδας. Η ΑΕΛ θέλει να έχει συνέχεια στις νίκες και έχει δύο λόγους για να το πράξει.
Το πρώτο και σημαντικότερο είναι ότι σε περίπτωση αυτού του αποτελέσματος, θα συνεχίζει να «χτίζει» ψυχολογία εν όψει Απόλλωνα. Το δεύτερο είναι πως πλην αυτού, τις δίδεται την ίδια ώρα και η ευκαιρία να δουλέψει πάνω στα αδύναμα σημεία, που χρίζουν βελτίωσης μέχρι τις 2 Μαρτίου.
Ο προπονητής της ομάδας αναμένεται να παρατάξει τους Μέγιερι, Ριστέφσκι, Σωτηρίου, Σάντος, Αντωνίου, Παπαφώτης, Τεσέιρα, Έουλερ, Τόρες, Τσέποβιτς και Μαΐντεβατς.

Αριστείδου Μιχαήλ