Η ΑΕΛ ολοκλήρωσε για τον αυριανό παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ με την ομάδα να θέλει να έχει συνέχεια στις νίκες. Ο Σάββας Παντελίδης είναι αναγκασμένος να αλλάξει τα πλάνα του λόγω και πάλι των πολλών απουσιών που έχει η ομάδα. Συν τοις άλλοις ήρθε και ένα νέο κρούσμα να θέσει νοκ άουτ ακόμα μια επιλογή από τον προπονητή του. Η ΑΕΛ θα στερηθεί των υπηρεσιών των Μαρόσα, Μιλιντσεάνου, Ριέρα, Μπαλντέ, Ζτραβκόφσκι, Ανδρέου, Αβραάμ για διάφορους λόγους ενώ αμφίβολος είναι και ο Μεντόγιεβιτς.
Στην άμυνα, το μόνο ερωτηματικό είναι αν θα αγωνιστεί ο Τεσέιρα με τον Ριστέφσκι ή αν θα παραμείνει στην ενδεκάδα ο Σωτηρίου. Ο Πορτογάλος τα πήγε αρκετά καλά ως αμυντικός μέσος και δεν αποκλείεται να διατηρηθεί εκεί.
Από εκεί και πέρα, Ρέινολντς και Παπαφώτης διεκδικούν την άλλη θέση στην ενδεκάδα. Και στην επίθεση έχουμε ερωτηματικά, αν θα επιλέξει σύστημα με δύο επιθετικούς ο Ελλαδίτης προπονητής, Μαΐντεβατς και Τσέποβιτς στην προκειμένη, ή αν πάμε με ένα επιθετικό, ένεκα λιγοστών επιλογών. Οι Έουλερ και Τόρες είναι οι ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν στα δύο άκρα.

Αριστείδου Μιχαήλ