Η Παρί έπαιξε για 90 λεπτά στο μισό γήπεδο τη Ρεάλ, η οποία λύγισε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων από το απίθανο γκολ του Εμπαπέ και οι Παριζιάνοι πήραν προβάδισμα πρόκρισης (1-0).
Το ματς
Ανώτερη η Παρί Σεν Ζερμέν στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού, με τις τελικές να είναι 5-0 στο 25λεπτο. Ο Κιλιάν Εμπαπέ στο 18’ είχε μια μεγάλη φάση να ανοίξει το σκορ, βρέθηκε τετ-α-τετ υπό την πίεση του Καρβαχάλ, ο Γάλλος έκανε το σουτ, αλλά ο Κουρτουά έδιωξε.
Στην συνέχεια του παιχνιδιού η Ρεάλ προσπαθούσε να φύγει στην κόντρα και να φτιάξει με αυτό τον τρόπο φάσεις, ωστόσο δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Ντοναρούμα.
Πρωταγωνιστής στις… απειλές της Παρί ήταν κυρίως ο Εμπαπέ που βρισκόταν μέσα στο γήπεδο με τον Μέσι και τον Βεράτι, ωστόσο μέχρι το σφύριγμα του πρώτου ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι και άρχισαν το δεύτερο μέρος όπως ξεκίνησε ο αγώνας.
ΠΑΡΙ: Ντοναρούμα, Χακίμι, Κιμπεμπέ, Νούνο Μέντες, Μαρκίνιος, Ντανίλο (87’ Γκέιγ), Βεράτι, Παρέδες, Εμπαπέ, Ντι Μαρία (73’ Νεϊμάρ), Μέσι
ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Καρβαχάλ (72’ Λούκας Βάσκεθ), Μιλιτάο, Αλάμπα, Μεντί, Κρόος, Μόντριτς (82’ Βαλβέρδε), Κασεμίρο, Ασένσιο (72’ Ροδρίγο), Βινίσιους (82’ Αζάρ), Μπενζεμά (87’ Μπέιλ)