Για την διαιτησία του αγώνα με την ΠΑΕΕΚ και τις φωνές της προσφυγικής ομάδα μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου.
«Σωστά αποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής και το πέναλτι σωστά υποδείχθηκε. Για αυτό είναι το VAR, όταν είναι μια ίντζα έξω, να δοθεί έξω. Ο κάθε ένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει το παράπονο του. Ο Απόλλωνας είναι από τις αδικημένες ομάδες στο κυπριακό πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια. Τα τελευταία χρόνια αδικηθήκαμε εκατοντάδες φορές. Χθες η διαιτησία έπραξε το σωστό».
Για το παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ: «Σαν γενικότερο αποτέλεσμα σαφέστατα είναι αποτυχία. Από την άλλη όμως, να παίρνεις ένα βαθμό στα χασομέρια, ένα βαθμό που στην πορεία μπορεί να αποδειχθεί υπερπολύτιμος, θεωρώ πως όπως ήρθε αυτός ο βαθμός είναι πολύ ωφέλιμος στην ομάδα. Είπαμε ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, δυστυχώς δεν ήμασταν αυτοί που θα έπρεπε στον αγωνιστικό χώρο. Σήμερα είναι μια καινούρια μέρα. Αυτά έχει ο πρωταθλητισμός, δεν έχουμε επηρεαστεί καθόλου και συνεχίζουμε».
Για την συνέχεια: «Υπάρχουν πολλοί ισάξιοι αντίπαλοι, πολλοί αντίπαλοι είναι δυσκολοκατάβλητοι. Πολλοί έχουν απώλειες από όλους, είμαστε η πιο σταθερή ομάδα, είμαστε πάρα πολύ ήρεμοι και έχουμε αυτοπεποίθηση. Καλούμαστε να προετοιμαστούμε για το επόμενο ματς με την Ανόρθωση».
Για τον κόσμο: «Ο κόσμος να μείνει κοντά στην ομάδα και να μην πέσει στις παγίδες. Θα έχουμε πολλά παιχνίδια μυαλού, που τον τελευταίο καιρό είναι έντονα. Ο κόσμος καλείται να μείνει ήρεμος, κοντά στην ομάδα και ο Απόλλωνας θα επανέλθει δριμύτερος».
Για τα αγωνιστικά νέα: «Θα έχουμε αρκετές επιστροφές. Περιμένουμε όμως και το ιατρικό επιτελείο να μας ενημερώσει. Είναι στην τελική ευθεία οι Κατελάρης, Ζράντι και Νταμπό. Επιστρέφει ο Ρομπέρζ. Του Ψύχα είναι μυϊκό. Ο Ίλιεφ ένιωσε μια ενόχληση, αλλά δεν νομίζω να είναι κάτι σοβαρό».