Έτοιμη να ενεργοποιήσει μία «βόμβα»… μεγατόνων φέρεται να είναι η Ρεάλ Μαδρίτης!
Σύμφωνα με τη «Mundo Deportivo», η «βασίλισσα» βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Σέιν Λάρκιν, ο οποίος το προσεχές καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την Εφές!
Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα υπάρχει καταρχήν συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, ωστόσο απομένει μία τελευταία εκκρεμότητα, για να ολοκληρωθεί το deal.
Εκτός από τον παίκτη, οι Μαδριλένοι θα πρέπει να τα βρουν στο οικονομικό και με την Μπασκόνια, καθώς εκείνη διατηρεί τα δικαιώματα του Λάρκιν στην Ισπανία (σ.σ. το λεγόμενο tanteo), μετά το πέρασμά του από την ομάδα τη σεζόν 2016/17.
Από ‘κει και πέρα, εφόσον ο 29χρονος καταλήξει στη Ρεάλ, τότε ένας εκ των Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος ή Τομά Ερτέλ θα πρέπει να αποχωρήσει. Αμφότεροι μετακόμισαν το περασμένο καλοκαίρι στη «βασίλισσα», με τον Αμερικανό και πρώην παίκτη του Ολυμπιακού να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών και τον Γάλλο μονοετές.
Ο Λάρκιν αγωνίζεται από το 2018 στην Αναντολού Εφές, με την οποία πανηγύρισε την κατάκτηση της Ευρωλίγκας το 2021, αλλά και δύο πρωταθλήματα και ισάριθμα Κύπελλα Τουρκίας.