Έχει απόλυτο δίκαιο ο προπονητής του Απόλλωνα. Η ομάδα του ότι έδωσε πήρε και πέταξε μια τεράστια ευκαιρία να μεγαλώσει σε επίπεδα ασφαλείας την διαφορά από τις διώκτες της μία αγωνιστική πριν το φινάλε της α’ φάσης.
Οι «γαλάζιοι» σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα που στο πρόγραμμα θεωρητικά είχαν να την νικήσουν, παρουσιάστηκαν χωρίς ένταση και πολύ λιγότερο δημιουργικοί σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια.
Συν τοις άλλοις ο αντίπαλος τους αιφνιδίασε με τον τρόπο που έπαιξε με τις ξαφνικές αντεπιθέσεις μία από δεξιά και μια από αριστερά και το πλήρωσαν.
Όπως κύλησε το παιχνίδι ο Απόλλωνας από εκεί που πήγε στο Μακάρειο με μοναδικό στόχο τη νίκη, «έτρεχε» για να πάρει την ισοπαλία και πάλι καλά που την πήρε με ένα πέναλτι στις καθυστερήσεις για το οποίο στην ΠΑΕΕΚ «φωνάζουν».
Όπως και να έχουν τα πράγματα, η διαφορά από την 2η θέση αυξήθηκε κατά έναν βαθμό αλλά χάθηκε η ευκαιρία για το +11.
Το μόνο πράγμα που θα πρέπει να κρατήσουν από το παιχνίδι στο Μακάρειο είναι τον βαθμό τον οποίο με χίλια ζόρια τον πήραν, να γυρίσουν σελίδα και να δουν το ντέρμπι με την Ανόρθωση.
Η δικαιολογία της έλλειψης επιλογών δεν θα μπορέσει να σταθεί στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής από την στιγμή που αναμένονται αρκετές επιστροφές.
Θα είναι διαθέσιμοι οι Ίλιεφ και Ψύχας όπως επίσης και ο Ρομπέρζ που εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του. Πολλές πιθανότητες συγκεντρώνουν και οι Φάνος Κατελάρης και Μπακαλί Νταμπό για να επιστρέψουν μετά από καιρό στην αποστολή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://balla.com.cy/2022/02/15/paeek-2-2-apollon-apefyge-ta-cheirotera-sto-makareio-fotos-vinteo/

https://balla.com.cy/2022/02/15/paeek-2-2-apollon-stigmiotypa/