Η Ομόνοια βρίσκεται προ του φάσματος να μείνει εκτός της πρώτης 6άδας και ο Κώστας Μαλέκος με τον Μιχάλη Παπαγεωργίου το συζήτησαν αυτό στο 25ο επεισόδιο της εκπομπής «Balla με το Μάλε»
«Λέγαμε ότι με την απόδοση της δεν θυμίζει την περσινή πρωταθλήτριά. Δέχθηκα κριτική, έβριζαν τον Μαλέκο και στο τέλος της ημέρα δικαιωνόμαστε. Αυτό που βλέπαμε και το μεταφέραμε στον κόσμο έγινε. Και 6άδα να μπει δεν είναι η ομάδα η περσινή»
είπε ο Κώστας Μαλέκος.
Έφτανες τότε στο σημείο να σκεφτείς ότι μπορούσε να μην μπει 6άδα; «Όχι. Αν είναι εκτός 6άδας η Ομόνοια είναι η μεγαλύτερη έκπληξη ίσως όλων των εποχών. Δεν ξέρω αν ο πρωταθλητής την επόμενη χρονιά έμεινε ξανά εκτός 6άδας. Ακόμα και στις χειρότερες της χρονιές έμπαινε στο α’ γκρουπ. Το ακόμα χειρότερο είναι ότι και τότε που δεν έπαιρνε πρωτάθλημα και τις χρονιές που δεν ήταν ποτέ στα ψηλά ήταν εκεί. Αυτό που πάει να γίνει είναι πατατράκ. Τώρα να μιλήσω για λάθη, θεωρώ ότι έγιναν από την αρχή. Λέγαμε ότι πάνε Ευρώπη και είναι σαν αγγαρεία, δεν κυνηγάνε να πάνε Τσάμπιονς Λιγκ. Φάνηκε από την αρχή. Η ομάδα η περσινή ήθελε εμβολιασμό με παικταράδες για να κάνει ην υπέρβαση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πέραν του ότι δεν έγινε αυτό, έφυγαν παίκτες, ήρθε και η αποχώρηση του Λάρκου. Τα έχασε αυτά και πέφτει και εκτός 6άδας».