Στην εκπομπή ΑΝΟΛΑ στη φόρα φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης Άντερσον  Κορέια.
Αναφέρθηκε στο αγωνιστικό ανέβασμα της ομάδας, την σχέση του με τον κόσμο και τόνισε ότι πιστεύει στην κατάκτηση του τίτλου.
Για την νίκη επί του Ολυμπιακού: «Ήταν ξεκάθαρο ότι έπρεπε να κερδίσουμε για να είμαστε στην εξάδα. Δουλέψαμε όλοι μαζί για να τη νίκη».
Για το λόγο που έμειναν πίσω στη βαθμολογία: «Αυτό που μας στέρησε μια θέση πιο ψηλά είναι οι βαθμοί που χάσαμε στην αρχή της σεζόν. Δουλεύουμε για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα που είναι να είμαστε πρωταθλητές. Το πιστεύω. Πρέπει να δουλεύεις σκληρά για να φτάσεις εκεί που θέλεις και αυτό κάνουμε».
Για την παρουσία του στην Ανόρθωση: «Είμαι χαρούμενος επειδή αγωνίζομαι σε μια μεγάλη ομάδα στην Κύπρο, ένας από τους στόχους μου είναι να παίζω στην Ανόρθωση για πολλά ακόμα χρόνια. Όταν παλεύεις σκληρά για κάτι που θέλεις αυτό βγαίνει στο γήπεδο».
Για την συνεργασία με τον Ουάρντα: «Έχουμε μια εξαιρετική σχέση. Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και κάνουμε παρέα και εκτός γηπέδου. Είμαστε μια οικογένεια και αυτό βγαίνει στο γήπεδο».
Για το ότι χάρισε το βραβείο Ιανουαρίου σε φιλανθρωπικό ίδρυμα: «Είναι πολύ σημαντικό να βοηθάμε άτομα που το χρειάζονται. Όλοι θα πρέπει να βοηθάμε με οποιονδήποτε τρόπο και αν το κάναμε όλοι θα ήταν καλύτερος ο κόσμος».
Για τη σχέση του με τον κόσμο της Ανόρθωσης: «Μου στέλνουν πολύ ωραία πράγματα στα social media και μου δίνουν δύναμη».