Η επόμενη μέρα της νίκης επί του Ολυμπιακού, φέρνει ηρεμία στην Ανόρθωση όπου εξασφάλισε και μαθηματικά την παρουσία της στα πλέι οφ. Με δύο αγώνες να απομένουν για την ολοκλήρωση της α’ φάσης του πρωταθλήματος, θα προσπαθήσουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες που υπάρχουν για να μπουν με τη καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή στη β’ φάση.
Το να πραγματοποιήσει δύο νίκες κόντρα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα εκτός έδρας, για πολλούς θεωρείται αρκετά δύσκολο, όμως όταν μιλάμε για την Ανόρθωση, τίποτα δεν είναι ανέφικτο, παρά μόνο ο στόχος. Ο Τιμούρ Κετσπάγια με τη σειρά του, νιώθει και αυτός πλέον ότι η ομάδα του πάει χωρίς άγχος σε αυτά τα δύο ντέρμπι και θα το παλέψει για το 2Χ3. Βλέπουν όμως βήμα βήμα, και προέχει το ματς της στο ΓΣΠ.
Το γεγονός ότι το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ είναι την Πέμπτη, αναγκάζει τις δύο τελευταίες προπονήσεις να διεξαχθούν υπό χαλαρούς ρυθμούς, έτσι ώστε να μην επιβαρυνθούν περισσότερο οι ποδοσφαιριστές.
Στην «Κυρία» εν όψει και του ντέρμπι δεν υπολογίζονται οι Βερχόβετς και Ροδρίγο Εσκοβάλ που είχαν ενταχθεί αργότερα στο ρόστερ. Ο Ιωάννου, αισθάνεται καλύτερα και έχει αυξημένες πιθανότητες να είναι στην αποστολή. Δύσκολα θα είναι διαθέσιμοι οι Αραγιούρι και Ρισβάνης, ενώ εκτός είναι και ο Ντέλετιτς.
Στο μεταξύ ο κόσμος αναμένεται να δώσει το παρών του στο στάδιο της πρωτεύουσας, με τα εισιτήρια να είναι διαθέσιμα από το πρωί της Τρίτης.

Κύπρος Εγγλέζος