Βόμβα στην Πορτογαλία: Κινδυνεύει με υποβιβασμό η Μπενφίκα για χρηματισμό διαιτητή!
Κύριες Ειδήσεις

Βόμβα στην Πορτογαλία: Κινδυνεύει με υποβιβασμό η Μπενφίκα για χρηματισμό διαιτητή!

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Σκάνδαλο μεγατόνων στην Πορτογαλία!
Δημοσίευμα του «τοπικού» CNN αποκαλύπτει πως η Μπενφίκα κατέβαλε χρήματα σε πρώην διαιτητή της 1ης κατηγορίας. Πρόκειται για τον 47χρονο Μπρούνο Παϊσάο, ο οποίος «κρέμασε» τη σφυρίχτρα του το 2018.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, φέρεται να έλαβε στον τραπεζικό του λογαριασμό από τους «αετούς» συνολικά ποσά ύψους δύο εκατομμυρίων ευρώ! Η πληρωμή, τονίζεται, διενεργήθηκε μέσω μιας συμβουλευτικής εταιρείας τεχνολογίας για εργασία του Παϊσάο, που δεν υπήρξε ποτέ.
Στην υπόθεση εμπλέκεται ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της εταιρείας, Ζοσέ Μπερνάντες, που είχε απασχολήσει και παλαιότερα σε φήμες για σκάνδαλο με επίκεντρο την Μπενφίκα.
Από την πλευρά του, ο πορτογαλικός σύλλογος διέψευσε όλες τις κατηγορίες, ενώ ο Παϊσάο χαρακτήρισε το ζήτημα ως μία παρεξήγηση, επιβεβαιώνοντας ότι έλαβε τα χρήματα, αλλά μετά από μήνες εργασίας για την εταιρεία του Μπερνάρντες.
Πλέον, η υπόθεση ερευνάται από τις πορτογαλικές Αρχές και αν οι υποψίες επιβεβαιωθούν, ο σύλλογος κινδυνεύει με υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία!

Related posts