Δηλώσεις στην Cablenet έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Καταφέραμε για πρώτη φορά φέτος να ανεβούμε στην 2η θέση. Είναι το αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς από όλους. Εξασφαλίσαμε τον πρώτο στόχο που είναι η 6άδα αλλά έχουμε ακόμα πολύ δρόμο. Είναι μια νίκη που θα μας δώσει πολύ καλύτερη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση. Αυτό παίζει ρόλο στον αγωνιστικό χώρο. Όταν αρνείσαι να χάσεις, το πιθανότερο είναι ότι θα κερδίσεις».
Για τη μάχη του τίτλου: ««Είμαστε υποχρεωμένοι να διεκδικήσουμε να καλύψουμε την διαφορά από τον Απόλλωνα. Έχουμε τα παιχνίδια με Ανόρθωση και Ομόνοια, παραμένουμε προσγειωμένοι, πρέπει να είμαστε σοβαροί. Υπάρχει μια νοοτροπία στον ΑΠΟΕΛίστα που λέει ότι αν δεν τελειώσει μαθηματικά κάτι, δεν πρέπει να το τελειώσεις εσύ. Με αυτή τη φιλοσοφία θα συνεχίσουμε. Εμείς πιστεύουμε ότι μπορούμε και καλύτερα. Έχουμε ένα ρόστερ που μπορεί να ανταπεξέλθει, μπορεί να υποστηρίξει αυτά που θέλει ο προπονητής. Θέλουμε να τελειώσει η χρονιά με τον καλύτερο τρόπο».
Για τον Σαρφό και αν θα συνεχίσει στο ΑΠΟΕΛ: «Αν θέλει ο Σαρφό θα συνεχίσει στο ΑΠΟΕΛ, πρέπει να θέλουν και οι δυο. Αλλά ας τον αφήσουμε να ενσωματωθεί στην ομάδα και είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να τον πείσουμε»
Για το ότι τα ντέρμπι γίνονται καθημερινές: «Δεν είναι ιδανικό να παίζεις καθημερινές, το είπαμε πολλές φορές. Αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχουν δυσκολίες αλλά μπορούμε να βρούμε καλύτερες λύσεις. Δεν είναι ποδοσφαιρικές μέρες, είναι δυστύχημα ότι σε τέτοιο παιχνίδι είχαμε 5000 κόσμο».